Vasile Laba: Că voi fi eu primar, că va fi altcineva primar, proiectele trebuie duse până la capăt

Reabilitarea şi modernizarea străzilor, amenajarea unor rigole, achiziţionarea unor utilaje, intabularea unor străzi şi drumuri forestiere sunt câteva dintre obiectivele pe care administraţia locală din Bistriţa Bârgăului şi le-a propus să le finalizeze în acest an. Primarul Vasile Laba ne-a declarat că vrea să îşi ducă proiectele la bun sfârşit, indiferent de ce va alege să facă în 2016: să candideze sau nu pentru un nou mandat de primar al comunei Bistriţa Bârgăului.

" Prin GAL Bârgău-Călimani am realizat asfaltări de străzi în comună, vorbim de patru străduţe; avem făcută achiziţia tot prin GAL, prin grupul de acţiune locală Bârgău-Călimani, pe achiziţionare utilaje, un buldoexcavatator şi un cilindru; mai lucrăm la un proiect pentru asfaltare stradă principală, un proiect de 71 de miliarde de lei. Lucrăm prin PNDR, să depunem un proiect, prin care dorim să intabulăm unele străzi. De asemenea, avem făcute măsurători să facem intabularea pe drumuri forestiere”, a precizat primarul Vasile Laba.

Avem un proiect comun cu Prundu Bârgăului, un proiect de modernizare şi reabilitare străzi

Edilul ne-a mai spus că alături de conducerea Primăriei Prundu Bârgăului urmează să demareze un proiect de modernizare şi reabilitare străzi, proiect ce va fi derulat prin Asociaţia Bârgăul.

"De asemenea, avem un proiect comun cu administraţia din Prundu Bârgăului, un proiect de modernizare, reabilitare străzi, deoarece împreună putem face un punctaj mult mai bun şi, astfel, am făcut Asociaţia Bârgăul. În perioada următoare depunem hârtiile, deoarece numai printr-o asociaţie ai şanse reale să obţii punctajul necesar şi să câştigi proiectul”, a subliniat primarul Vasila Laba.

Baza sportivă a fost prima cerere a oamenilor din comună. Radu Moldovan: Îl felicit pe Vasile Laba

La începutul lunii septembrie, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, primarul Vasile Laba a participat la inaugurarea bazei sportive construite în comună.

”Vreau să îl felicit pe Vasile Laba, primarul comunei Bistriţa Bârgăului, pentru modul în care reuşeşte să unească comunitatea locală. Alături de tinerii din localitate, a fost inaugurat terenul de fotbal şi baza sportivă din Bistriţa Bârgăului. M-am bucurat să întâlnesc aici prieteni şi oameni dragi şi, înainte de toate, o comunitate unită care îşi cunoaşte foarte bine nevoile şi care ştie cum să le rezolve”, scria pe Facebook, preşedintele CJ Radu Moldovan.

Mai vedem dacă voi intra sau nu în bătălia electorală din 2016

În vara acestui an, primarul Vasile Laba a fost ales în funtea organizaţiei PSD Bistriţa Bârgăului. În structura de conducere au fost cooptaţi viceprimarul Sorin Nuşfelean şi fostul lider al organizaţiei, Lucian Halostă. De asemenea,. dr. Nistor Rus a fost ales vicepreşedinte, Ioan Nimigean - secretar, Dumitru Tomoroga – trezorier, iar Gavril Sereţan, Dumitru Neuc, Ionică Ştef, Niculina Bodaşcă şi Tudor Borta sunt membri în biroul politic local.

Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat în 2016, primarul Vasile Laba a spus că mai are timp să se pronunţe dacă va intra sau nu în competiţia electorală, dar vrea să îşi ducă la bun sfârşit lucrările şi investiţiile începute. "Că voi fi eu primar, că va fi altcineva primar, proiectele trebuie duse până la capăt”, a precizat primarul Vasile Laba.

Vă pregătiţi să intraţi, din nou, în bătălia electorală, în 2016?

Vasile Laba, primarul comunei Bistriţa Bârgăului: Mai este până atunci, dar aş vrea în mare parte să finalizez  lucrările şi investiţiile pe care le-am început. Avem baza sportivă, care a fost prima cerere a oamenilor din comună, proiect pe care l-am finalizat. Lucrurile nu pot decât să mă bucure. Mai vedem dacă voi intra sau nu în bătălia electorală din 2016, pentru că de mult ori nu am avut familie, nu am avut copii, a trebuit să mă dedic, efectiv, administraţiei.

Care sunt promisiunile electorale pe care vreţi să le duceţi la capăt până în 2016? La un raport de activitate, cu ce vreţi să veniţi în faţa alegătorilor din comuna Bistriţa Bârgăulu?

Vasile Laba, primarul comunei Bistriţa Bârgăului: Vă spun la modul cel mai sincer, eu nu am mers la nimeni în casă să cer votul, nu am cerut nimănui să mă voteze pentru că eu o să fac un drum sau nu ştiu ce altceva, nu am promis nimănui nimic, le-am spus: acesta e bugetul, am putea face asta, în funcţie de cum gestionăm banii. Primăria e ca o familie, dacă pui sarea şi piperul unde trebuie, consider că toate pot fi rezolvate şi, bineînţeles, e importantă colaborarea cu cei din Consiliul Local, cu angajaţii primăriei. Eu nu promit nimic, pot spune doar că avem multe proiecte. Că voi fi eu primar, că va fi altcineva primar, proiectele trebuie duse până la capăt.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5