Nuntă în folclor. Oana Matei şi Emilian Coruţi, un cuplu de nedespărţit acasă şi pe scenă

Oana Matei şi-a unit destinul cu violonistul Emilian Coruţi, colegul de la Ansamblul profesionist „Dor Românesc”. Cerută de soţie chiar de ziua ei de naştere, în septembrie, cu un mesaj aşezat pe un tort, aceasta este dintre cele mai frumoase mirese ale folclorului românesc.

Starea civilă a fost programată la Primăria Năsăud. De aici, cei doi soţi au fost conduşi la altar pentru a-şi jura credinţă în faţa lui Dumnezeu, în cadrul cununiei religioase, la Catedrala „Sfântul Nicolae” din Năsăud.

Alaiul va ajunge la Bistriţa, petrecerea fiind organizată la restaurantul Giulia II, în prezenţa a sute de invitaţi.

Naşi ai acestei frumoase perechi sunt îndrăgiţii interpreţi ai cântecului popular Alexandru Pugna, secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, alături de soţia Eugenia, Ovidiu Purdea Someş şi soţia Rodica, Ioan Dordoi şi soţia Angelica, Florentina şi Petre Giurgi.

Astăzi am foarte multe motive de a mă bucura și de a sărbători... printre multele aniversări ce au loc astăzi este și ziua mamei mele. Să-ți dea Bunul Dumnezeu multă sănătate și fericire!!! Te iubesc mama!!!”, a scris mirele Emilian Coruţi, pe pagina de facebook.

"Momente emoţionante, deosebite... Suntem alături de finii noștri minunați Oana si Emilian la cel mai frumos eveniment din viața lor. Le dorim fericire multă și tot binele din această lume. CASĂ DE PIATRĂ și ani mulți împreună. Bucuria este si mai mare pentru că alături de noi ca și nași, avem colegi dragi de cântec: Florentina Si Petre GiurgiPurdea Ovidiu Somes și Ioan Dordoi impreună cu distinsele lor soții", transmite secretarul de stat Alexandru Pugna.

Oficialităţi ale judeţului, colegii de la Ansamblul Dor Românesc, rude şi prieteni vor petrece alături de miri.

Vestea bună este că Oana şi Emilian vor avea un băieţel, o binecuvântare pentru dragostea, credinţa şi înţelegerea tinerei perechi.

Le dorim lui Emilian şi Oanei, o viaţă cu înţelegere, iar dragostea lor să fie scrisă pe file de calendar, care să se numere la nunta de aur. Casă de piatră!

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5