Prima poză cu Damian, îngeraşul ce a venit azi în familia artiştilor Oana Matei şi Emilian Coruţi

Primul selfie cu Damian, îngeralul ce a venit azi pe lume în familia artiştilor Oana Matei şi Emilian Coruţi.
"Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru puișorul nostru Damian care a venit pe lume astăzi și a primit nota 10 la naștere... Felicitări mami Oana ! Pupici de la toți trei" scrie pe facebook Emilian Coruţi, fericitul tătic.
Ce nume frumos, românesc, şi ce bebeluş simpatic, de nota 10 !
Urăm micuţului Damian să crească mare, într-o lume frumoasă, să aibă o viaţă cu mii de realizări, să fie mereu protejat şi iubit de cei ce-l înconjoară, iar cântecul popular să-i legene copilăria. La mulţi ani!
....................................
Oana Matei şi-a unit destinul cu violonistul Emilian Coruţi, colegul de la Ansamblul profesionist „Dor Românesc”, în februarie. Cerută de soţie chiar de ziua ei de naştere, în septembrie, cu un mesaj aşezat pe un tort, aceasta este dintre cele mai frumoase mirese ale folclorului românesc. Starea civilă a fost programată la Primăria Năsăud. De aici, cei doi soţi au fost conduşi la altar pentru a-şi jura credinţă în faţa lui Dumnezeu, în cadrul cununiei religioase, la Catedrala „Sfântul Nicolae” din Năsăud.
Naşi ai acestei frumoase perechi sunt îndrăgiţii interpreţi ai cântecului popular Alexandru Pugna, secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, alături de soţia Eugenia, Ovidiu Purdea Someş şi soţia Rodica, Ioan Dordoi şi soţia Angelica, Florentina şi Petre Giurgi. A urmat o petrecere ca-n basme la restaurantul Giulia din Bistriţa. Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, Nicu Cioanca, Cristina Retegan, Lenuţa Filipoi, Cristina Scurtu, Susana Vlad, Năstăcuţa Iuga, Paul Ban, Adina Băieşiu, Ionela Moruţan, Ioneţa Lechinţan, Larisa Bozbici, Raul Turda, Nelu Cucură, dar şi colegii din orchestră în frunte cu Anghel Urs şi mulţi alţii au onorat mirii. Printre nuntaşi s-au aflat şi preşedintele Consiliului Judeţean – Emil Radu Moldovan, purtătorul de cuvânt al CJ – Bogdan Ivan, alte oficialităţi din judeţ.
Binecuvântarea mesei a fost făcută de către renumitul Cristian Pomohaci, venit în haină proeţească la eveniment.Renumitul tenor Ştefan Pop a făvut o surpriză plăcută colegului lui de liceu, susţinând un recital internaţional.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5