Nuntă la piscină. Anuţa Motofelea şi Cristina Retegan, la petrecere

După nunta oficială, la care au participat mulţime de invitaţi, îndrăgita interpretă a cântecului popular maramureşan, Mihaela Grec, împreună cu alesul ei Nick, au hotărât să celebreze unirea destinelor lor şi printr-o a doua petrecere, de această dată dedicată exclusiv artiştilor. Evenimentul a avut loc într-un loc absolut superb, într-o livadă de la poalele Vârfului Pietrosu din Borşa, locul de naştere al mieresei. O nuntă la piscină asezonată cu mâncăruri tradiţionale, nelipsind balmoşul, tocana la ceaun şi păstrăvul la grătar. Şi ţinutele au fost specifice unui Garden Party, lejere, de vară, dar păstrând nota de eleganţă.
Dintre invitaţi îi amintim pe Olguţa Berbec, Vlăduţa Lupău, Oana Tomoioga, Andarada Bârsăuan, Ionela Moruţan. La petrecere au fost prezente şi bistriţencele Anuţa Motofelea şi Cristina Retegan, împreună cu soţul, respectiv logodnicul.
Mihaela şi Nick sunt deţinătorii firmei Tradiţional TV HD care a realizat unele dintre cele mai frumoase videoclipuri cu nume mari ale folclorului din ţară. Bucuria este deplină şi prin faptul că tânăra pereche aşteaptă să vină pe lume şi un băieţel.
Urăm tinerei perechi clipe nenumărate de fericire, cu sănătate şi succes pe drumul artistic.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5