O nouă campanie umanitară de Crăciun la Năsăud ! Vezi unde poți dona și tu !

An de an, în apropierea sărbătorilor de iarnă și nu numai, oameni cu suflet mare s-au implicat în a-și ajuta semenii. Și în anul acesta, la inițiativa năsăudencei Iulia Bidică, la Năsăud se va demara, în data de 13 noiembrie 2017, Campania de Crăciun intitulată: “Împarte bucurie”.
“Începând din 13 noiembrie, declarăm deschisă campania umanitară de Crăciun, ÎMPARTE BUCURIE, campanie începută încă de anul trecut, prin care dorim să aducem un zâmbet pe fața copiilor in perioada sărbătorilor de iarnă.

Tot ce trebuie să faceți pentru a ne ajuta să ducem la bun sfârșit și această campanie este să donați alimente neperisabile, rechizite, dulciuri, jucării, scutece, produse de igienă, haine si încălțăminte pentru copiii și familiile aflate în dificultate. Deoarece dorim ca acești copii să se bucure de tot ce primesc, nu o să acceptam decât haine și încălțăminte nou cumpărată.

Între 13 noiembrie-15 decembrie (perioada de colectare) ne găsiți la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Năsăud, zilnic, între orele 08:00-16:00.
În curând o să revenim cu informații despre cazurile pe care o să le selectăm. Pentru mai multe informații despre campanie și dacă cunoașteți cazuri pe care trebuie să le avem în vedere, colega noastră, Iulia Bidică, așteaptă mesajele sau telefonul dumneavoastră. (0740 365 657).
Vă mulțumim pentru tot ajutorul pe care ni l-ați acordat până acum și sperăm că și anul acesta să ducem la bun sfârșit aceasta campanie!”

Sursa: impartebucurie.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]