O nouă performanţă sportivă a pompierilor bistriţeni

Plt. Marius RUS

În perioada 25 - 29 iunie a.c., lotul reprezentativ de minifotbal al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,, Bistrița ‘‘ al judeţului Bistriţa – Năsăud, câştigător al Cupei A.S.P.R. 2013 – futsal, a participat la turneul final de minifotbal organizat de Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, competiţie ce a reunit cele mai bune 15 echipe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră, etc. ).
Lotul reprezentativ al pompierilor bistriţeni, coordonat de mr. Trifan Vasile, este compus din următorii jucători: Buteanu Cristian, Cosmulei Eusebiu, Tanco Alexandru, Chifa Doru, Horga Marius, Marian Florin, Mitruţ Florin, Ghiţ Cristian, Nicolae Marius şi Greab Rareş.
Echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,, Bistriţa ‘‘ a câștigat competiţia, impunându-se în finală în faţa colegilor de armă din judeţul Călăraşi, cu scorul de 2-1.
Echipa pompierilor din Bistriţa – Năsăud devine prima echipă din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă care câştigă în acelaşi an toate competiţiile naționale la care a participat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5