Pompieri campioni: Borgovan Marian, Bidian Paul, Hoza Ilie Marius şi Chiuzan Sorin. Salvatorii bistriţeni, printre cei mai puternici din Europa

O delegaţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud, a participat, în zilele de 26 si 27 august a.c, la competiția internațională a pompierilor ”TFA Competition 2016, Hungary - Oroshaza”. Delegaţia a fost compusă din patru pompieri salvatori, doi de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa, plt. maj. Borgovan Marian şi sg. maj. Bidian Paul, unul de la Garda de Intervenţie Sîngeorz Băi, plt. Hoza Ilie Marius şi au fost coordonaţi de cpt. Chiuzan Sorin, ofiţer specialist în cadrul unităţii noastre.
Întrecerea a fost o competiție internațională a pompierilor, care constă în parcurgerea unor circuite motrice, specifice pregătirii în domeniul situaţiilor de urgenţă, organizată de unitatea de pompieri din localitatea maghiară. La aceste probe, au participat 150 de pompieri salvatori din opt ţari, iar Romania a fost reprezentată de lotul I.S.U. „Bistriţa”.
După cele două zile de concurs, pompierii militari bistriţeni au obţinut rezultate notabile, reușind să termine toate probele concursurilor care au fost concepute în așa fel încât să testeze limitele salvatorilor, obținând timpi de concurs peste media celorlalți participanți.
Felicitări colegilor pentru efortul depus, rezultatele obtinuţe si modul în care au reprezentat comunitatea noastră într-o competiţie internaţională!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5