Grupa Minionilor de la GPP "Dumbrava Minunată" a aflat ce face un pompier de la plt. maj. Paul Bidian

 Grupa "Minionilor” de la Grădinița cu Program Prelungit "Dumbrava Minunată” Bistrița a abordat în această săptămână tema legată de situațiile de urgență și numărul unic de urgență 112. Această săptămână ,,112-Cine ne ajută în caz de...?” face parte din proiectul tematic ,,În siguranță într-o lume mai bună”.  

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița, a venit în sprijinul desfășurării acestor activități prin prezența plt. maj. Paul Bidian, care le-a împărtășit copiilor informații despre ce face un pompier. După ce a purtat o scurtă discuție cu preșcolarii despre meseria de pompier, le-a prezentat echipamentul de protecție și rolul fiecărui articol ce îl alcătuiește. Domnul Plt. maj. Paul Bidian nu a uitat să le amintescă preșcolarilor câteva dintre măsurile pe care trebuie să le respecte pentru a fi mereu în siguranță și să nu apeleze la numărul unic de urgență 112, decât în situații cu adevărat urgente.

        "Minionii” au fost foarte fascinați de prezența invitatului surpriză în grupa noastră, mulți dintre aceștia necunoscând un pompier. Pe această cale, doamnele educatoare ale grupei ,,Minionilor” le mulțumesc celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița și Plt. maj. Bidian Paul pentru sprijinul acordat în derularea acestei activități interesante și importante.

Prof. înv. Preșcolar Luca Andrada Ioana și Puia Octavia Iuliana

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5