O noua tendinta in materie de beauty – naturalul 100% si cosmetic atent realizate

 

Cosmeticele sunt un interes pentru orice femeie. Cu multa atentie allege ceea ce va pune pe piele si ten, in fiecare zi. Ritualurile de beauty sunt necesare, menite sa restabileasca elasticitatea pielii, sa previna sau sa trateze anumite probleme, dar in principal sa mentina supletea, fermitatea, pielea sanatoasa. Mai marii specialist si militant ai stilului de viata pur, natural, spun ca cel mai bine ingrijim pielea cu produse naturale – pui pe piele ce este si comestibil, nu un mix de ingredient chimice.

In ultimii ani s-au facut remarcate cosmetice naturiste ce pot oferi pielii ceea ce are nevoie aceasta, in functie de tipologia sa. Extractele natural sunt atent selectionate si combinate, pentru ca ceea ce rezulta sa fie crema aplicata usor, care sa nu prezinte disconfort de vreun fel din punct de vedere al consistentei, mirosului de asemenea. Evolutia industriei de cosmetic naturiste permite la ora actuala ca astfel de produse sa fie inlocuitorul perfect pentru cosmeticele clasice din magazine. In plus, exista diversitate astfel incat aceste cosmetic sa acopere tot necesarul – apa micelara, creme, sampon, produse de ingrijire pentru ten, par, corp pot fi toate din gama naturala.

Nympheum, brand autohton de cosmetic naturiste

A existat o perioada in care se pare ca produsele de acest gen erau vazute drept un moft si costurile pentru astfel de achizitii erau mai mari, ceea ce facea ca publicul sa nu vada neaparat si avantajele acestora. Intre timp insa, piata a devenit mai accesibila si pentru ca dispunem de optiuni autohtone, cum este spre exemplu brandul Nympheum, produse romanesti 100% naturale.

Brandul in cauza are la baza esentele naturii pe care le inglobeaza in produse eficiente. Nicicand cosmeticele si produsele de ingrijire nu au fost mai complexe si eficiente. Marele avantaj il constituie faptul ca au actiune blanda, potrivita pentru orice tip de pielesi ten, ca nu au risc de declansare a unor reactii in lant, de iritatii. Secretul acestora consta in faptul ca in component lor intra doar extracte naturale, ingredient atent selectionate, nu si parfum, gluten, parabeni sau conservanti sintetici.

Ce trebuie mentionat despre acest gen de produse este ca valabilitatea este mai redusa, un prim aspect care poate trada daca este sau nu natural. Pentru ca nu are aceeasi conservanti ce permit ca o crema sa reziste dupa desfacere pana la un an, produsele natural sunt vazute drept dezavantajoase. De fapt, acest aspect trebuie luat ca atare ca un avantaj al faptului ca vei hrani pielea corespunzator, eficient, cu produse fresh, actiunea ingredientelor natural fiind desigur cu o limita. Dar asta inseamna produs natural, nu-i asa?

Un plus de siguranta si ce sustine calitatea acestor produse se refera si la faptul ca sunt testate in laboratoare de specialitate, acreditate RENAR de asemenea. Intrunesc asadar toate conditiile pentru a fi considerate natural si nu doar prin insiruirea unor ingredient pe care le contin, ci prin certificare.

Ce trebuie sa stii inainte de a alege un produs Nympheum

Cu aceeasi grija cu care sunt alese cosmeticele clasice, se vor allege si cele naturale. Este important de ales totul tinand cont de specificatiile de produs si tipul de piele. Pentru ca publicul consumator nu este un prea bun cunoscator al nisei, fiecare produs de acest gen vine insotit de detalieri ale actiunii sale, componenta, efecte asteptate. Pentru ca acestea sa fie cu rezultate optime sunt recomandari si in ceea ce priveste depozitarea si deci folosirea. Rezista maximum 3 luni, in conditii de depozitare optima.

Nu exista contraindicatii, pentru ca ingredientele naturale cu mici exceptii nu au efecte negative, alergice, reactii adverse asupra pielii. Cu toate acestea trebuie alese produsele cu ingredient specifice pentru situatia fiecaruia.

Cat despre preturi, trebuie combatut acest mit conform caruia cosmeticele natural sunt scumpe si impugn constant investitii pentru ca nu au valabilitate extinsa. Preturile sunt rezonbile in raport cu cat sunt de calitative produsele si cu efectele lor pe termen lung. In cazul brandului romanesc Nympheum este vorba de realizarea atenta si certificata a fiecarui produs in parte, acestea sunt hand made si se supun rigorilor ghidului de bune practici. Pentru a intelege raportul pret-calitate vezi aici ofertele Nympheum.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5