O persoană a murit, după ce un autoturism s-a răsturnat pe un drum forestier dintre Parva şi Telciu

Modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud intervine la un accident rutier. Un autoturism s-a răsturnat pe drumul forestier care face legătura dintre localitățile Telciu și Parva. Din primele informații, o victimă este blocată.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 3 victime, dintre care una inconștientă (blocată în autoturism) și două în afara autoturismului. Intervine și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița.

Echipajul medical a găsit victima în stop cardio-respirator si a inceput imediat protocolul de resuscitare. Din pacate, organismul nu a răspuns manevrelor aplicate astfel încât a fost declarat decesul la locul accidentului. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat un minor în vederea transportului la UPU SMURD Bistrița. A treia persoană implicată în accident nu prezintă marci traumatice, refuză transportul la spital.

În această după-masă, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că, pe un drum forestier, într-o mașină de teren, se află o persoană în stare se inconștiență.

La fata locului, la volanul mașinii care se afla pe un drum forestier, în locul numit "Prislop" polițiștii au identificat un bărbat de 50 de ani, din Telcișor, care, din nefericire, era decedat. Totodată, au mai identificat un minor de 10 ani care ar fi fost pasager în autoturism.

În cauză urmează a fi dispusă necropsia cadavrului, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, iar cercetările continuă de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, a transmis IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5