O valoroasă expoziţie de artă contemporană, ...Trilema

Un veritabil fenomen artistic plastic s-a derulat în cadrul Muzeului Bistriţa, în sala de artă contemporană, printr-un sensibil şi elocvent vernisaj al unei expoziţii temporare de artă contemporană.
Deosebita activitate a fost organizată de CJ BN şi Complexul Muzeal BN, având un titlu semnificativ „...Trilema”, o expoziţie de mare impact a grupului polono-român Kroma, unde expun, pe simezele de artă contemporană, artiştii Tomasz Awdziejczyk, Joanna Banek şi Serge Vasilendiuc, lucrări plastice de o mare sensibilitate, fineţe şi cromatică deosebită.
Curatorul evenimentului şi o gazdă deosebită a fost prof. dr. George Alexandru Gavrilaş, directorul Complexului Muzeal BN, care a salutat prezenţa oaspeţilor din Polonia şi Republica Moldova la acest sensibil şi elocvent vernisaj, urându-le un Bun venit pe frumoasele plaiuri bistriţene.
Despre importanţa şi valoarea evenimentului, prezenţa oaspeţilor deosebiţi din Polonia şi republica Moldova a rostit aprecieri Emil Radu Moldovan, preşedintele CJ BN, care a precizat că frumoasele legături de prietenie între popoare sunt benefice şi colaborarea este în folosul tuturor.
Atât oaspeţii din Polonia, cât şi cei din Republica Moldova au avut cuvinte de laudă la adresa organizatorilor şi a gazdelor, scoţând în evidenţă deosebita colaborare şi mesajul de bun augur care îl transmite arta plastică, respectiv pictura.
Despre valoarea, talentul, puterea de creaţie şi compoziţie a vorbit, cu argumente veridice comisarul de expoziţie dr. Tiberiu Alexa.
Expoziţia va fi deschisă până în 8 mai 2018 şi sunt aşteptaţi iubitorii de pictură contemporană.
O acţiune de mare sensibilitate şi spiritualitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5