Oana Matei Coruți și-a lansat albumul de pricense la Năsăud

În Duminica a IV-a din Postul Mare – 11 aprilie 2021, în Catedrala din orașul Năsăud păstorită de preoții Florin Rusu și Lucian Greabu, la încheierea Slujbei bisericești, Oana Matei Coruți și-a Lansat minunatul Album – Pricesne și Cântece Religioase 2021, intitulat „Parcă te văd, Doamne Iisuse” vol. II.
Biserica a fost plină de credincioși, disciplinați, respectând regulile impuse de starea de pandemie în care ne aflăm – Covid 19, distanțare și purtarea măștii.
Trăim într-o perioadă specială a Postului Mare când oamenii se îndreaptă mai mult ca oricând spre Sfânta Biserică, căutându-l pe Bunul Dumnezeu, cerându-i ajutorul în cele mai grele clipe din viața lor, clipe în care ne găsim și în prezent.
Surprinzător a fost numărul mare de copii, de părinți și credincioși care s-au Împărtășit cu Sfintele Taine a Lui Isus Hristos – Trupul și Sângele Mântuitorului!
În ritualul Slujbei Bisericești după Sf. Liturghie, citirea Apostolului a fost încredințată tânărului Teolog Pavel-Alin Pița de la Seminarul Teologic din Cluj-Napoca, urmată de Cuvântul de Învățătură rosti de preotul Florin Rusu din Textul Evanghelie – Vindecarea Lunaticului – Marcu 9,17,32.
Aceeași mulțime de credincioși prezenți la Sf. Biserică, au rămas să asculte
Pricesnele interpretate de cunoscuta cântăreață de muzică populară Oana Matei Coruți, năsăudeancă de origine.
Un Album frumos, bogat în conținut, cuprinde 10 Pricesne și Cântece religioase. Linia melodică pentru pricesnele 2,5 este realizată de Emilian Coruți.
Interpreta, aduce mulțumiri d-nei Irina Doboacă din Ilva Mică pentru pricesnele 1,3,7,8 și 9 din Album.
Oana Matei, cu vocea ei caldă și duioasă, a interpretat din Album 6 rugăciuni cântate care s-au înălțat la Dumnezeu și au pătruns în sufletele celor prezenți storcând lacrimi, alinându-le durerile trupești și sufletești, teama, supărările și neliniștea din fiecare zi, sperând în ajutorul Lui Dumnezeu, în zile mai bune.
Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru extrem de plăcut.
Felicitări și mulțumiri Oanei Matei!

Floarea Pleș - Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5