Oana Raluca Medea, de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, cu 9,93, are a doua medie la Bacalaureat

Oana Raluca Medea, şefa de promoţie de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, a obţinut a doua medie la nivel judeţean la examenul de Bacalaureat.  Raluca este absolventă a specializării Învăţători-Educatoare şi a obţinut nota 10 la Matematică (Pedagogic), nota 10 la Geografie şi nota 9,8 la Limba şi literatura română.

         „M-am pregătit în decursul celor patru ani de liceu, am învăţat la toate materiile. Pentru Bacalaureat, am început să recapitulez din vacanţa de vară trecută şi am intensificat pregătirea în partea a doua a anului şcolar. Nu am luat ore în particular, noi am avut şansa să lucrăm foarte mult la clasă. Vreau să mulţumesc în numele meu şi al colegilor doamnei prof. de Limba şi literatură română, Roxana Kovacs, doamnei prof. de Matematică, Adriana Logigan şi doamnei diriginte, prof. de geografie, Iulia Ani”, ne-a declarat Raluca Medea.

         De loc din Posmuş, Raluca a locuit, pe perioada liceului, la bunica sa din Domneşti şi a făcut naveta zilnic. În plus, şi-a ajutat bunicii în gospodărie, la lucrul câmpului, la fân, lucru cu atât mai remarcabil pentru reuşita sa.

         „Vreau să urmez Facultatea de Istorie la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Mi-ar plăcea să predau la liceu”, ne-a mai spus Raluca Medea.

         „Oana Raluca Medea este un absolvent cu care ne mândrim, şefă de promoţie, cu media 10 în clasa a XII-a. Nu doar că a fost olimpică la Istorie, dar a fost implicată în foarte multe activităţi pe care liceul nostru le-a derulat. Îi felicit şi pe ceilalţi absolvenţi, mai avem medii foarte bune şi le doresc mult succes pe mai departe tuturor”, ne-a declarat prof. Raluca Mărginean, director al Liceului de Muzică „Tudor Jarda”.

 

Comentarii

03/07/23 16:12
viorica

Felicitari Oanei! O fata minunata! Intotdeauna cea mai buna! Sunt mandra ca este din comuna mea!Mult succes, sa-si realizeze visul!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5