Obține gratuit masina de schimb în caz de accident - Vezi care sunt pașii!

Trăim vremuri în care accidentele rutiere sunt la ordinea zilei. Mai ușoare sau mai grave, pentru nimeni nu este favorabilă o astfel de situație. Mașinile au devenit o necesitate, depășind de mult timp pragul moftului. În orașele mari circulația s-a îngreunat considerabil, iar autostrăzi și șosele de centură sunt pline tot timpul. Lumea se grăbește. Trăim într-o continua alergare, iar uneori acest lucru se termină cu un accident auto.

Fie graba, fie nerespectarea regulilor de circulație, fie neatenția sau oboseala, motivele vor fi întotdeauna cât mai diverse. În accidente sunt implicate în general două autovechicule, unul reprezintă partea vinovată, iar celălalt partea vătămată. Pentru cea de-a doua categorie, avem o veste bună: poți să beneficiezi de o mașină de înlocuire pe toată perioada cât mașina ta se află în service.

Mașină de înlocuire pe baza asigurării RCA

RCA este asigurarea prin care se asigură terții prejudiciați din cauza unui accident auto produs din vina asiguratului. Aceasta este obligatorie pentru toate persoanele fizice sau juridice ce dețin un automobil înmatriculat în România, dar și pentru persoanele care conduc în țara noastră un autoturism înmatriculat în străinătate, dar care nu este asigurat în țara de proveniență. Probabil te întrebi și cum se calculeaza RCA?! Ei bine, prețul unei asigurări RCA este influențat de mai mulți factori nu doar de capacitatea cilindrică a mașinii. În calcularea prețului se ține cont de :

  • Informații despre proprietarul mașinii.
  • Informații despre persoanele care vor conduce mașina.
  • Informații despre mașină.
  • Localitatea în care se află mașina
  • Sistemul Bonus-Malus.

Cum poți obține o mașină de schimb?

Pentru a obține o mașină de schimb, trebuie să urmezi pașii unui proces extrem de simplu ce nu îți va lua mult timp. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să contactezi fie pe site, fie la numerele de telefon disponibile, compania care se ocupă de închirieri mașini. Indiferent de metoda pe care o alegi, cazul tău va fi preluat foarte repre, în aproximativ două ore. Pentru demararea procesului vor fi necesare câteva acte, și anume:

  • Nota de constatare
  • Devizul de reparație
  • Copie după certificatul de înmatriculare
  • Copie după carte de identiate
  • Copie după permisul de conducere

Toate aceste documente compun dosarul necesar pentru a primi o mașină de schimb asemănătoare cu a ta.

Aprobarea dosarului este foarte rapidă, iar după aceasta are loc livrarea mașinii de schimb. Drept urmare, vei stabili împreună cu reprezentantul firmei Mașini Înlocuire Daună un loc și o oră anume pentru a vă întâlni. Odată cu mașina vei primi și documentele de închiriere pe care va trebui să le semnezi. Cu siguranță, mai multe informații care îți vor fi utile vei regăsi pe site-ul https://masinainlocuiredauna.ro/.

Condu prudent și să ai numai drumuri bune!


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5