OK Shopping Center Bistrița, inaugurat în prezența oficialităților: un proiect construit de bistriţeni pentru bistriţeni!

OK Shopping Center şi-a deschis joi porţile pentru publicul larg, magazinele așteptându-i pe bistrițeni cu reduceri între 15 şi 75%. Este prima etapă a acestui proiect, după cum remarca managerul Consult IMobil, Marius Negrea, amfitrionul evenimentului festiv. Alături de reprezentanții companiei bistrițene și managerii magazinelor de la parterul OK Shopping Center, au fost sute de bistrițeni, dar și oficialități, oameni de afaceri, șefi de instituții deconcentrate.
Președintele Consiliului Județean - Emil Radu Moldovan, vicepreședintele Camerei Deputaților - Daniel Suciu, deputatul Robert Sighiartău, deputatul George Simion, prefectul Teofil Cioarbă, primarul Becleanului - Nocolae Moldovan, fostul deputat Ioan Oltean, fostul primar Ovidiu Crețu, consilieri județeni sunt printre cei care au dat curs invitației formulate de Marius Negrea și Consult IMobil.
După slujba de binecuvântare, oficiată în sobor de preoți condus de protopopul Alexnadru Vidican, mesaje de felicitare pentru curajul de a risca și dorința de a aduce plus valoare comunității au transmis președintele CJ - Radu Moldovan, deputatul Robert Sighiartău și prefectul Teofil Cioarbă. Marius Negrea și Andrei Popescu, responsabilii cu viziunea - una de business, alta arhitecturală - au povestit despre reconversia fostei platforme industriale aflată în ruine într-un centru comercial, un proces mult mai dificil decât construirea de la zero. Negrea a mulțumit celor care au avut încredere în acest proiect, și au închiriat spații încă din fază incipientă.
Etapa a doua presupune amenajarea etajului cu spaţii destinate preponderent serviciilor.
***
OK Shopping Center reprezintă cea mai importantă investiţie din portofoliul Consult Imobil şi este un proiect construit de bistriţeni pentru bistriţeni. Peste 40 firme din judeţ şi-au adus aportul la realizarea lucrărilor, fiind, astfel, un produs care îşi are rădăcinile în inima comunităţii locale.
OK SHOPPING CENTER este un proiect construit de bistriţeni pentru bistriţeni. Acesta a fost sloganul de la care am plecat, care ne-a unit şi de la care nu ne-am abătut.
OK SHOPPING CENTER este rezultatul muncii intense a peste 500 de bistriţeni dedicaţi care şi-au unit forţele şi experienţa pentru a scoate din ruine o platformă de beton, pentru a da viaţă unui proiect ambiţios şi pentru a crea un loc autentic, dedicat familiilor şi comunităţii şi apropiat de inimile bistriţenilor.
Lucrând în strânsă colaborare cu comunitatea locală, am reuşit să implicăm peste 40 de firme din judeţ, de la furnizori de materiale şi servicii până la forţă de muncă. Peste 90% din lucrări au fost realizate cu pricepe locală şi încet de apropiem de finalizarea lucrărilor.
Ne dorim ca OK SHOPPING CENTER să reprezinte mai mult decat un simplu centru comercial, ci un hub al comunităţii, gândit şi realizat de bistriţeni pentru bistriţeni.
Conceput în două etape, la final va cuprinde o varietate de magazine, servicii, destinaţii sportive, spaţii de recreere şi peste 600 de parcări: un loc unde bistriţenii se pot întâlni, socializa şi se pot bucura de o experienţă autentică.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5