Organizația de Tineret a Partidei Romilor are o nouă conducere

Sala de conferințe a Hotelului ”Bistrița” a găzduit Adunarea Generală a membrilor Organizației de Tineret a Partidei Romilor Bistrița-Năsăud. Lucrările conferinței de alegeri au fost supervizate de președintele organizației de tineret de la nivel național, Adrian Berbec, și de secretarul general Cătălin Stănescu.

În urma votului exprimat liber de reprezentanții tinerilor romi din cele 15 comune din județul Bistrița-Năsăud cu pondere mare de etnici, noua conducere a organizației tinerilor romi este formată din președintele Lucian Lăcătuș, prim-vicepreședintele Paul Racoți și secretarul Emiliana Lăcătuș. 

De asemenea, din biroul de conducere mai fac parte încă 12 vicepreședinți, reprezentând tot atâtea comune cu pondere mare de romi.

Liderul județean al Partidei Romilor, consilierul județean Emil Neia Lăcătuș, cere implicarea tinerilor romi și, în special, a noii structure de conducere care a fost aleasă, în Campania educaționala “S.O.S – Copiii Romi”, care se va derula începând cu luna martie, în toate comunele și scolile cu pondere mare de romi, “educatia este calea spre succes”!

”Mulțumesc tinerilor din municipiul Bistrița și din cele 15 comune cu pondere mare de romi, care au fost prezenți la Adunarea Generală. Felicitări și succes noii structuri de conducere!”, spune președintele Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud, Emil Neia Lăcătuș.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5