Ovidiu Creţu: Nu închidem pieţele

Primarul Bistriţei a anunţat că nu îşi propune să închidă cele trei pieţe din municipiul Bistriţa atâta timp cât oamenii vor respecta regulile. „Din experienţa de marţi, ziua cea mai aglomerată - am trecut şi eu pe acolo şi domnul viceprimar Muthi şi Poliţia Locală – lucrurile s-au desfăşurat, au lăsat să intre un număr limitat. Lucrurile s-au desfăşurat civilizat şi spun că am luat acel examen şi putem să mergem înainte. Şi oamenii care vând în piaţă şi oamenii care cumpără au înţeles acest lucru, că orice deraiere înseamnă închiderea pieţei”, a explicat Ovidiu Creţu.

          Primarul municipiului a menţionat că deja comercianţii se autoprotejează în sensul că se ştia că fiica unei doamne care vinde este venită din Italia, dar „vecinii de la masă nu au fost de acord” ca femeia să vină în continuare şi au făcut şi o sesizare. „Eu spun că în felul acesta trebuie să se procedeze, dacă ştiu că la vecinul i-a venit fiul din Italia şi acolo sunt probleme, şi el nu înţelege, atunci îl reclami mai departe. Oamenii aceia au procedat foarte corect. Am evitat un risc”, a mai spus Ovidiu Creţu.

 

Comentarii

19/03/20 08:42
cititor

Cum sa inchideti o piatza de aprovizionare cu de-ale gurii ma(?!) , doara n-ati inebunit ... ! Nici sa nu va ganditi la asa ceva , ca nu au oamenii de undes-i cumpara cele necesare ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5