Paravane de sticlă pentru protejarea angajaţilor de la Impozite şi Taxe

             Primăria Bistriţa a dispus amplasarea unor paravane de sticlă între funcţionari şi cetăţenii cu care relaţionează, primul demers fiind făcut la Direcţia de Impozite şi Taxe.

          „Am luat şi alte măsuri, de instalare a unor paravane de sticlă în faţa funcţionarului care discută la aceeaşi masă cu cetăţeanul care vine să-şi rezolve problemele, distribuirea de măşti şi mănuşi, materiale dezinfectante, instalarea unor automate. Cea mai dificilă problemă în această relaţie o avem la Taxe şi Impozite, unde sunt circa 40 de oameni care zilnic au contact cu cetăţenii pentru a rezolva problemele oamenilor. Acolo am instalat deja panouri, primul loc în care s-au instalat pentru că cei de acolo fac o muncă foarte importantă şi pentru cetăţean şi pentru noi ca să putem funcţiona. Acea muncă nu poate fi întreruptă şi trebuie să-i protejăm, să nu ne trezim cu probleme de îmbolnăviri, în limita a ceea ce ne permite legislaţia”, a explicat Ovidiu Creţu.

          Primarul Bistriţei a punctat faptul că există o stare de tensiune, deoarece cetăţenii sunt stresaţi, ridică tonul şi atunci şi răspunsul este pe măsură iar lucrurile pot degenera. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5