Containerele de la Viişoara ar putea primi o destinaţie specială, în curtea spitalului, într-un scenariu viitor

             Cele şapte containere aduce iniţial ca locuinţe de necesitate şi care ar fi urmat să primească inclusiv destinaţia de carantină, ar urma să fie folosite în perioada următoare, chiar în curtea spitalului. Practic, într-un scenariu pe care nu ni-l dorim, la suprasolicitarea saloanelor de spital, aceste containere ar putea fi puse în prelungirea unităţii.

          „Destinaţia de loc pentru carantină a acelor containere nu avantajează foarte mult. Ele au două camere, o băiţă şi o bucătărioară. Ar putea să stea două persoane. În carantină poate să intre o singură persoană. Avem în rezervă şi le vom aplasa într-un loc corespunzător, unde e apă, curent şi ceea ce trebuie. După discuţia pe care am avut-o cu directorul Andriţoiu şi preşedintele Consiliului Judeţean, vom ţine acele containere în rezervă. În stadiul 5 sau 6 sau 7, în care spitalele nu mai fac faţă şi bolnavii sunt ţinuţi în corturi câte 20, acele containere pot să fie o extensie a Spitalului Judeţean. Să le ducem în curte şi în cele două camere pot să stea câte doi oameni”, a declarat primarul Creţu.

          Dacă va fi nevoie de cele şapte containere pentru carantinare, atunci acestea vor fi amplasate în locaţia potrivită, dacă nu, vor fi ţinute „pentru faza dificilă care se zice că va fi la începutul lunii iunie”.

          Ovidiu Creţu a menţionat că inclusiv cortul pe care l-a avut Primăria este utilizabil, dar nu a mai fost verificat de ceva vreme. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5