PĂDUREA LIONS de la Budești se extinde! Vezi cum te poţi înscrie la campanie!

În urmă cu 2 ani, Lions Club Bistrița a  demarat  proiectul  Pădurea  Lions, în parteneriat cu Tășuleasa Social, plantând 2 hectare de pădure într-o zonă aridă a localitații Budești, scopul principal fiind atât trezirea interesului localnicilor față de problema defrișărilor din zona Budeștiului,  cât și lecția de pedagogie adresată tinerilor voluntari care au participat și care vor mai participa  la următoarele împăduriri.

       În acest an, mobilizându-i și pe colegii cluburilor Lions din Cluj Napoca, “leii” bistrițeni sunt preg[tiți să extindă suprafața plantată cu încă 1 hectar .

      Sâmbătă, 8 aprilie 2017, în preajma Floriilor, în colaborare cu Primăria Budești, pe soare, pe ploaie, vă  invităm să  ne fiți alături pentru a adăuga încă 4500 de puieți celor plantați până acum.

       Alături de satisfacția de a avea în viitor o oază  de verdeață  în mijlocul terenurilor aride, garantăm și buna dispoziție și binefacerile mișcării în aer liber! În actiunea noastră contăm pe sprijinul cât mai multor voluntari. Un gând special pentru părinţii care vor să dea un bun exemplu copiilor lor! Cei care au un hârleţ bun, ar fi bine să îl ţină aproape!

     Formularul de înscriere va putea fi accesat la adresa lionsbistrita.e-dosar.ro.

     Pentru alte informații vă punem la dispoziție tel. 0744.598.760, 0766.599.158.

We serve!

Comentarii

30/03/17 12:01
barbier

Dacă sunt și lei pe acolo să ne înștiințați. Altfel ne credem în vreo țară unde se vorbește engleza.RUȘINE PT.EXAGERĂRILE ANGLOIDE.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5