Pagină web şi film de prezentare pentru Peştera Tăuşoarelor

În cadrul Proiectului "Sistem de management eficient al sitului de importanță comunitară și ariei protejate de interes național Peștera Tăușoare” derulat de beneficiarul Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, a fost realizat un nou obiectiv, constând în realizarea unui website.

Scopul acestuia este să contribuie la creşterea gradului de informare şi conştientizare a importanţei sitului Pestera Tausoare şi acţiunilor de conservare a biodiversităţii în rândul comunităţii locale, a comunităţii ştiinţifice şi a altor grupuri ţintă relevante.

Website-ul, care poate fi accesat la adresa www.pesteratausoare.ro, cuprinde date de referință despre proiectul "Sistem de management eficient al sitului de importanță comunitară și ariei protejate de interes național Peștera Tăușoare”, stadiul lucrărilor realizate, dar și o consistentă paletă de informații despre situl de importanță comunitară ROSCI0193 Peștera Tăușoare și a aria naturală protejată Peștera Tăușoare cod 2.206. Galeria de fotografii este dublată de informații despre istoricul peșterii și cronologia descoperirilor, informații sumare despre particularitățile științifice pe care le protejează această peșteră, biologice și fizice.

De asemenea, pe website se afla un scurt film publicitar, care permite doritorului să pătrundă în lumea peșterii și să cunoască amănunte despre activitatea de implementare a acestui proiect precum și despre obiectivele acestuia.

Persoane de contact: Manager de proiect, Iulia Strugariu, tel.0263-206173
Responsabil stiintific, Crin Theodorescu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5