Până în 20 noiembrie, semnalizare acustică şi luminoasă la trecerea de pe str. Lucian Blaga

  Primarul Ioan Turc susţine că, până în 20 noiembrie, va fi realizat sistemul de semnalizare acustică şi luminoasă la trecerea la nivel cu calea ferată de pe str. Lucian Blaga.

          „Am amenajat cu dale elastice trecerea la nivel cu calea ferată de pe str. Lucian Blaga. Îi asigur pe bistriţeni de faptul că până în 20 noiembrie, semnalizarea acustică şi luminoasă pe str. Lucian Blaga va fi realizată”, a declarat edilul municipiului, în cadrul unei conferinţe de presă.

          În context, Ioan Turc a anunţat că, până la finalul anului va fi deschis pe două sensuri, drumul pe Valea Jelnei, unde există o surpare. „Contractul a fost semnat, constructorul ştie care este pretenţia noastră şi lucrările vor debuta în forţă. Se lucrează pe Mihai Viteazul la sistemul de preluare a apelor pluviale. Am început lucrările pe str. Tărpiului, prin amendamente la Legea bugetului, am reuşit să atragem 7,6 milioane lei, adică încă o dată bugetul pe care municipalitatea îl are pentru investiţii. Se lucrează pe str. Simfoniei, am solicitat executantului să termine lucrările până la finalul anului. Am executat reparaţii la un număr important de străzi, în execuţie e Ioan Slavici, dar s-au finalizat Tudor Vladimirescu, Vasile Lupu, Cimitirului, Abatorului etc.”, a spus Ioan Turc.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5