Până în 5 aprilie, te poţi înscrie la Olimpiada de Comunicare Politică

Tinerii sub 30 de ani se pot înscrie la Olimpiada de Comunicare Politică, organizată de Tineretul Social Democrat la nivel naţional, până în data de 5 aprilie. Tema competiției din anul acesta este "Alegerile locale 2016", iar tinerii sunt așteptați să participe la dezvoltarea unor proiecte de comunicare aplicabile la nivel local. Cele mai bune idei vor fi premiate și puse în practică în cadrul campaniei electorale din 2016.

TSD Bistrița-Năsăud îi încurajează pe tinerii care își doresc să participe și să își dezvolte abilitățile de comunicare și de strategie politică, într-un mediu dinamic, profesional și atractiv și le oferă sprijinul necesar pentru înscrierea și realizarea proiectelor pentru această competiție națională, se arată într-un comunicat de presă.

Participarea la olimpiadă poate fi individuală sau în echipă de câte 2 membri și se adresează tuturor studenților, masteranzilor sau doctoranzilor, cu vârsta de până în 30 de ani. Aceștia se pot înscrie la adresa de email: [email protected], unde vor atașa CV-ul și datele personale de contact.

Olimpiada de comunicare se va desfășura în două etape, şi anume 6-15 aprilie şi 18 aprilie -3 mai. Competiția se va încheia în data de 7 mai, când va avea loc și premierea finaliștilor. Mai multe detalii puteţi accesa pe www.olimpiadadecomunicarepolitica.ro.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5