Până în 5 martie, bistrițenii pot propune proiecte de investiții Primăriei Bistrița prin aplicația City Health! Primul sondaj despre autobuzele electrice

De vineri, în aplicația City Health, secțiunile Bugetare și Sondaje sunt funcționale. După un update la ultima versiune a aplicației, bistrițenii pot să depună proiecte pentru bugetare participativă sau pot răspunde la anumite întrebări pe subiecte de interes comunitar, în ideea unei consultări publice extinse, informează primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.
"În prima campanie din modulul Bugetare, intitulată generic BISTRIȚA 2021, aplicația preia, până în 5 martie, proiecte pe care oamenii le propun pentru bunul mers al administrării orașului, cele mai bune dintre acestea fiind eligibile pentru finanțare din fondurile de investiții ale Primăriei. De asemenea, pentru început, modulul Sondaje îi invită pe cei interesați să ia parte la personalizarea autovehiculelor Liniei Verzi, alegând un model de inscripționare exterioară pentru autobuzele electrice și un model de tapițerie pentru interior. Municipalitatea va ține cont de toate preferințele exprimate în secțiunea Sondaje și deciziile de punere în practică nu vor mai eluda “vox populi”. Bugetarea participativă și consultarea publică extinsă erau o componentă importantă a programului de guvernare locală anunțat din toamna anului trecut. De acum, suntem și mai aproape de cetățeni!", explică edilul bistrițean.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5