Năsăudenii, încurajaţi să folosească aplicaţia mobilă City Health! Prima sesizare, iluminarea trecerilor pentru pietoni, şi-a găsit rezolvare!

Primăria orașului Năsăud oferă cetățenilor aplicația City Health, cu ajutorul căreia aceștia pot sesiza rapid orice problemă întâlnită în spațiu public. Mesajul ajunge direct la echipa primăriei, care se va ocupa de rezolvarea problemelor întâmpinate de locuitori și le va răspunde pe măsura soluționării cazurilor. Aplicația este disponibilă gratuit și se poate descărca accesând următorul link: http://onelink.to/qher4s

Aplicația permite relaționarea la distanță între cetățeni și administrația locală pentru a rezolva problemele comunității. Prin intermediul platformei City Health, Primăria Năsăud va avea posibilitatea să vă informeze atunci când apar situații neprevăzute cum ar fi accidente, blocaje în trafic, sistarea utilităților sau alte situații de urgență.

După ce aplicaţia a fost lansată oficial de către primarul Dorin Vlaşin, peste 600 de năsăudeni şi-au descărcat-o deja. 

O veste bună pentru năsăudeni este și faptul că a început soluționarea unei sesizări care a strâns 45 de voturi, adică 45 de persoane au rezonat cu problema ridicată de cetățeanul implicat. Este vorba despre iluminarea trecerilor de pietoni din oraș. Prin lucrările ce au avut loc zilele trecute, 5 treceri de pietoni din oraș sunt acum iluminate cu lumini LED. Lucrările vor continua la toate trecerile de pieton din oraș, când situația meteo ne va permite.

Îi încurajăm pe toți cetățenii care vor un oraș mai bun pentru noi toți, să se alăture celorlalți năsăudeni implicați. Noi, echipa Primăriei, avem toată deschiderea să aflăm toate doleanțele voastre! Este important să știm foarte exact situația în care se află orașul. Contăm pe încrederea și implicarea fiecăruia dintre noi!”, transmite Primăria şi Consiliul Local Năsăud.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5