Primarul Dorin Vlaşin: Regenerarea urbană a cartierului de blocuri, o prioritate! Ne vom axa pe modernizarea spitalului şi a şcolilor năsăudene

Primarul oraşului Năsăud, Dorin Vlaşin, anunţă finalizarea lucrărilor de reparaţii ale străzilor din cartierul de blocuri, pe cele două străzi principale, Miron Cristea şi Iacob Mureşianu.

„Am făcut foarte multe modificări, pentru că au fost străduţe care erau extrem de înguste. Acolo unde s-a putut, am mai creat spaţii verzi. Din primăvară, cartierul de blocuri va fi o prioritate pentru noi.  Vom desfiinţa acele magazii care arată foarte rău, din punct de vedere estetic. Vom crea noi locuri de parcare, spaţii verzi. Am demarat un proiect pe fonduri europene, pentru o zonă din carterul de blocuri, de Regenerare urbană. Va fi o zonă smart de care vor beneficia nu doar cei tineri, ci şi persoanele în vârstă”, a declarat primarul Vlaşin.

Potrivit edilului năsăudean, au mai fost făcute reparaţii pe câteva străzi din oraş, străzi pietruite şi drumuri de hotar. „Din păcate, mai avem străzi neasfaltate în oraş şi mi-aş dori ca în 2-3 ani acestea să devină istorie”, a adăugat Dorin Vlaşin.

„Vom continua toate proiectele bune pentru comunitatea năsăudeană, nu am luat niciun proiect să-l punem deoparte, că nu ne-a aparţinut nouă şi a fost al vechii administraţii. În primăvara anului viitor, vom demara noi proiecte şi aici aş vrea să îmi îndrept atenţia spre Spitalul Orăşenesc „Dr. George Trifon”, înspre şcolile năsăudene. În orice societate civilizată, trebuie să ai, în primul rând, un sistem sanitar bine pus la punct, un sistem de învăţământ bine pus la punct, şi siguranţa cetăţenilor”, a explicat primarul Năsăudului.

Altfel, la nivelul oraşului a fost implementată aplicaţia City Health, care a fost descărcată de peste 800 de locuitori ai oraşului, în doar 3 săptămâni, Năsăudul fiind pe locul 2 la nivelul administraţiilor din România care folosesc această platformă online pentru a comunica direct cu cetăţenii.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5