Parada Brăduților pentru vise împlinite, un eveniment al faptelor bune, în prag de Crăciun

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud a găzduit cea de a X-a ediție a "Paradei brăduţilor pentru vise împlinite”, organizat de Gabriela Montoiu de la Atelierul de Imagine Prompt Communication. În urma licitației brăduților, s-au strâns 12.600 de lei.
"Aş vrea să ningă cu pace și armonie din ochii universului. Bucuria supremă cred cā este să atingi sufletele altora. Pacea și armonia au devenit un miracol în zilele noastre care devin pe zi ce trece o amintire dacă nu ne împotrivim într-un fel sau altul. Cred că astfel de momente se întâmplă pentru că nu vrem să renunțăm la credință, speranță și miracole. Parada Brăduților pentru vise împlinite e un fragment magic dedicat comunității noastre ca multe altele care fac finalul de an mai bun și plin de recunoștință.
În acest an, cea de a 10-a a ediție Parada Brăduților pentru Vise Împlinite a fost una specială și gazda noastră la fel de primitoare. Mulțumim din toată inima tuturor celor care s-au alăturat proiectului nostru în acest an - Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, Școala de balet Ovidiu Danci, Corul Clasa Prietenilor Excelenți - profesor coordonator Daniela Salanță, Luana Lulu Party. Cu aleasă prețuire, a voastră Gabriela Montoiu", a fost mesajul transmis la finalul evenimentului.
"Bradul, simbolul sărbătorilor de Crăciun, a fost cel care a strălucit în această seară, a adus magie, farmec și vise împlinite. Una dintre cele mai frumoase modalități de a aduce oamenii împreună pentru a contribui la binele comun.Felicitări, Gabriela Montoiu pentru acest eveniment devenit tradiție, care ne unește în bunătate și dorința de a dărui", a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5