Pariuri si streaming live la Betano

Despre Betano putem spune că este una din puţinele case de pariuri care încă din prima zi în care a început să activeze în lumea pariurilor sportive, a şi oferit transmisiuni live la o multitudine de evenimente din toate sporturile ce se regăsesc în oferta operatorului. Aşadar, Betano se numără printre puţinele case de pariuri ce încă mai oferă acest serviciu de streaming live al meciurilor din diferite sporturi. Ba se pare că de-a lungul timpului serviciul de streaming live oferit de Betano a trecut prin mai multe îmbunătăţiri.

Cum să vezi meciuri live la Betano

Pentru a putea evenimentele live puse la dispoziţie de platforma de streaming a celor de la Betano, trebuie să fii parcurs procesul de inregistrare Betano și să ai în cont câţiva lei, ba chiar câţiva bani am putea spune, la propriu, astfel încât să ai o balanţă pozitivă.

Nu trebuie să faci nimic altceva pentru a putea urmări un meci live la Betano, nu ţi se va deschide niciun tab în plus, deci performanţa sau calitatea nu va fi înrăutăţită în vreun fel.

Un minus, minus ce regăseşte la fiecare agenţie de pariuri, de altfel, constă în faptul că şi platforma de streaming a celor de la Betano are o întârziere de câteva secunde faţă de ceea ce se întâmplă în realitate, însă acest lucru nu te va afecta în vreun fel dacă urmăreşti meciul strict pe platforma celor de la Betano.

De altfel, un alt minus constă în faptul că nu poţi să urmăreşti transmisiunea în “full-screen” de pe laptop sau calculator, pe când de pe smartphone vei putea face acest lucru. Însă, ca şi mai sus, acest minus se regăseşte la absolut orice casă de pariuri ce îţi pune la dispoziţie serviciul de streaming live.

Ce transmisii poţi urmări la Betano

Din punct de vedere al serviciului de streaming live, putem spune că avem o ofertă mai mult decât generoasă, ofertă ce presupune nenumărate competiţii din ţările din “lumea întâia” a sportului. De altfel, ai posibilitatea de a vizualiza zilnic programul transmisiunilor live pe care Betano ţi le oferă de-a lungul unei zile.

Din punct de vedere al sportului rege, la Betano poţi urmări competiţiile de top internaţionale şi europene, vorbind aici de Uefa Champions League, Uefa Europa League, Uefa Conference League, Copa SudAmericana, Copa Libertatodres, Liga Campionilor din Asia sau America de Norc, Liga Campionilor la feminin.

Poţi să urmăreşti şi turnee majore, de ran înalt, precum preliminariile Campionatului Mondial şi Campionatului European, dar şi Copa America, Gold Cup, EURO U21, Cupa Asiei, Cupa Fricii sau Gold Cup.

Din punct de vedere al campionatelor, poţi urmări de la liga a 2-a până la liga a 5-a din Anglia, cele două Cupe, dar şi Supercupa, Premier League fiind exclus. Din Italia poţi urmări Serie A, B, Cupa, dar şi SuperCupa, în timp ce în Germania, Spania şi Franţa poţi urmări la fel, cele două prime ligi, Cupa, dar şi Supercupa. Totodată, poţi urmări şi alte competiţii din zeci de ţări, de la Polonia, Olanda şi Portugalia şi până la Argentina, Brazilia sau MLS-ul din SUA.

Din punct de vedere al baschetului, poţi urmări cea mai importantă competiţie, NBA, dar şi alte campionate, pe când la Tenis poţi urmări toate turneele de “Mare Şlem” dar şi alte competiţii.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5