Paul Ştir, la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România: Avem numeroase proiecte pentru dezvoltarea comunei Căianu Mic

La Bucureşti, în această perioadă, are loc cea de a XXII - a Adunare Generală a Asociației Comunelor din România, la care sunt prezenţi şi primarii bistriţeni Paul Ştir (Căianu Mic), Ioan Cira (Monor), Gheorghe Onul (Salva), Dumitru Buşcoiu (Zagra), Valer Avram (Măgura Ilvei) şi Sorin Hognogi (Spermezeu), alături de preşedintele executiv Adrian Solcan de la Filiala Bistriţa-Năsăud a AcoR.

La lucrările conferinței au participat premierul Viorica Dăncilă, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale - Petre Daea, Eugen Teodorovici - ministrul Finanțelor Publice, Ioan Deneș - Ministrul Apelor și Pădurilor, Ecaterina Andronescu- ministrul Educaţiei, Sorina Pintea-ministrul Sănătăţii, Graţiela Gavrilescu-ministrul Mediului, dar şi alţi oficiali guvernamentali. De asemenea, au mai participat și importanți parteneri în administrația publică locală din Republica Moldova și Uniunea Europeană.

„S-au purtat discuții constructive despre problemele care apar în administrația publică locală și s-au luat decizii importante cu privire la dezvoltarea satului românesc și îmbunătățirea procesului administrativ pe plan local. Continuăm dezvoltarea comunei Căianu Mic cu ajutorul fondurilor de la Uniunea Europeană, Guvernul României, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și contribuții din bugetul local!

În următoarea perioadă se vor implementa numeroase proiecte în comuna noastră in ceea ce privește modernizarea iluminatului public, asfaltarea unui număr de 46 străzi, modernizare cămine culturale, investiții în sănătate, investiții în utilități, investiții in sport, precum și alte investiții care țin de dezvoltarea infrastructurii pe plan local. Oameni buni, mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile și în același timp vă mulțumesc și dumneavoastră pentru tot sprijinul acordat”, transmite primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5