Paula Hawkins revine cu un nou thriller incendiar: Focul Mocnit

Ultima zi din vara 2021 ne aduce o carte mult așteptată, un thriller incendiar de la Paula Hawkins: Focul Mocnit. După ce a cunoscut succesul cu Fata din tren și Ape Adânci, Paula Hawkins revine cu un thriller ce se anunță cel puțin la fel de bun ca precedentele, conform publicațiilor de specialitate: „Focul mocnit are intorsaturi de situatie asa cum trebuie sa aiba un thriller bun, dar este și profund, inteligent și cât se poate de uman.” - Lee Child

„O poveste întunecată și complicată, în care trei femei sunt legate de o crimă sângeroasă comisă pe o barca de locuit din Londra. Veți fi uluiti de final.” – People

Cartea Focul Mocnit este disponibilă la LIBREX, la precomandă, la un preț excepțional și va fi livrată începând cu 31 august 2021, ziua oficială de lansare internațională. Înainte de a-ți vorbi despre carte, vrem să îți spunem câteva informații interesante despre autoare.

 Paula Hawkins este o autoare născută în Zimbabwe, unde a și petrecut prima parte a vieții sale. În anul 1989 s-a stabilit la Londra, unde trăiește și în prezent. A lucrat timp de 15 ani ca jurnalistă, iar mai apoi s-a hotărât să își încerce norocul și ca scriitoare. Anul 2015 a fost cel în care și-a văzut visul cu ochii: cartea Fata din tren ajungea bestseller internațional. A fost vândută în peste 23 de milioane de exemplare și tradusă în 40 de limbi. Datorită succesului enorm, cartea a fost ecranizată în anul 2016, într-un film cu Emily Blunt în rolul principal.

 După succesul înregistrat cu Fata din tren, Paula Hawkins a lansat thrillerul Ape adânci, un bestseller inclus în topul Sunday Times al celor mai bune cărți de ficțiune. Cartea a stat în top timp de 20 de săptămâni, dintre care 6 pe locul 1.

Se pare că noua carte, Focul Mocnit, nu va face excepție și cu siguranță va fi un real succes. Este un thriller incendiar, o poveste cu adevărat captivantă despre crimă, răzbunare și înșelătorie. Cartea începe cu prezentarea unei crime odioase, cu o victimă tânără. Un bărbat este descoperit mort pe o barcă ancorată, iar ultima persoană văzută pe acea barcă este Laura, o tânără care a avut o aventură cu victima. Problemele Laurei și faptul că a fost ultima persoană văzută în preajma bărbatului o transformă în suspectul perfect.

 Laura nu este singura suspectă. Mătușa bărbatului, Carla, este luată în vizor de către anchetatori, deși încă suferă după pierderea surorii sale. Nici vecina acesteia nu scapă: Miriam este genul de vecină curioasă, bârfitoare, dar care ascunde informații anchetatorilor, ceea ce ridică un mare semn de întrebare.

 Așadar, trei femei devin suspecte în acest caz de crimă. Trei femei legate de o tragedie, care urmăresc să își facă dreptate cu orice preț. Care este elementul de legătură dintre acestea? Ce secrete vor mocni până se va afla adevărul? Află comandând noul roman scris de Paula Hawkins!

 Focul Mocnit este un thriller cu răsturnări de situație, final cu totul neașteptat și emoții la fiecare pagină citită. Cu siguranță vei petrece ore bune în compania cărții, încercând să afli adevărul! Nu uita că poți comanda cartea direct de la LIBREX

 


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5