Pe Agenda directorului – Pregătirea examenelor naţionale

În organizarea Ministerului Educaţiei Naţionale şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean B-N s-a desfăşurat şedinţa cu directorii din unităţile de învăţământ, în sala de şedinţe a I.Ş.J., la care au fost prezenţi prof. Camelia Tabără – inspector şcolar general al I.Ş.J. B-N, prof. Mihai Mureşan – inspector şcolar general adjunct al I.Ş.J., inspector şcolar Gavril Cîmpan şi alţi factori de răspundere din cadrul inspectoratului.
Prof. Camelia Tabără a subliniat că pe Agenda directorului este o prioritate absolută – Pregătirea examenelor naţionale pentru clasele a II-a, a IV-a, a VI-a şi bacalaureatul, în acest sens se vor efectua inspecţiile tematice în perioada 12-23 mai.
Un fenomen aparte constă în vacantarea, menţionarea posturilor didactice şi transferurile unde trebuie avută mare grijă, la resursele umane pentru buna încadrare în noul an şcolar.
Reprezentantul C.J. B-N, Dragomir Cîmpan a făcut un apel la cooperare între şcoli, elevi şi părinţi pentru colectarea, sortarea şi adunarea gunoiului în localităţi, pentru a avea un judeţ curat trebuie conştientizaţi elevii şi părinţii.
Prof. Mihai Mureşan a prezentat şi punctat principalele probleme pe Agenda directorului: avizarea Comisiei de organizare şi administrare a EN – 2014, tezele pentru clasa a XII-a se vor trece în catalog până în 16.05.2014, colaborarea cu autorităţile locale pentru amenajarea secţiilor de votare la alegerile europarlamentare, transmiterea în timp util a tuturor situaţiilor solicitate de serviciul Contabilitate etc.
S-au purtat discuţii, cu exemple, metode şi procedee de aplicare în practică a celor expuse.
Concluzia – să nu se uite de slujitorii şi truditorii şcolii că mai sunt săptămâni bune de şcoală!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5