Persoane bănuite de contrabandă, reţinute la Lunca Ilvei

Aproape 24.000 de ţigarete de contrabandă, 18 litri de alcool etilic şi 6.450 de lei au fost ridicaţi de poliţiştii din Bistriţa – Năsăud, în urma efectuării a 6 percheziţii domiciliare. Două persoane au fost reţinute pentru contrabandă, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Bistriţa – Năsăud au efectuat 6 percheziţii domiciliare, în comuna Lunca Ilvei, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă. Au fost efectuate controale şi la două puncte de lucru ale unei societăţi comerciale administrate de persoanele bănuite.

"În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 23.620 de ţigarete de contrabandă, cu timbre emise de Republica Ucraina, 18 litri de alcool etilic, 6.456 de lei şi patru caiete de gestiune.
Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 72 de ani, şi o femeie, de 43 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută de Codul Vamal, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale", se arată în comunicatul IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5