Percheziţii domiciliare în Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la 12 persoane bănuite de contrabandă

       Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, au efectuat 15 percheziţii  domiciliare în două  judeţe, la persoane bănuite de contrabandă.

„În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate 45.240 de ţigarete, 1.000 de litri de alcool etilic, 40 de litri de alcool dublu rafinat, 50 de litri de motorină, înscrisuri referitoare la efectuarea unor tranzacţii cu ţigarete, precum şi 25.200 de lei şi 1.200 de euro.

Percheziţiile efectuate au vizat 12 persoane, implicate în activităţi ilicite, acestea urmând a fi conduse la sediul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, în vederea continuării cercetărilor şi a stabilirii participaţiei infracţionale”, se arată în comunicatul IPJ BN.

În urma extinderii cercetărilor în cauză, poliţiştii bistriţeni s-au sesizat din oficiu  cu privire la săvârşirea a trei  infracţiuni de furt de combustibil şi deţinerea de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal, sau comercializarea pe teritoriul României a produselor  accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege. Activităţile s-au desfăşurat împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5