Peste 1500 de cadouri pregătite de Consiliul Judeţean al Tinerilor Bistriţa-Năsăud

Începând cu anul 2014, Consiliul Județean al Tinerilor Bistrița-Năsăud s-a alăturat campaniei Shoebox, cu intenția de a spori munca depusă de organizatori și de a colecta cât mai multe donații în centrele organizate în Bistrița, Năsăud, Beclean și Sângeorz-Băi, precizează preşedintele Iulia Bidică.

Potrivit comunicatului remis redacţiei, în centrele coordonate de Consiliul Judeţean al Tinerilor s-au adunat aproximativ 1563 de cadouri, respectiv în Bistriţa - 474 de cadouri, în Sângeorz-Băi - 272, în Beclean - 300, iar în Năsăud - 515 cadouri. De asemenea, în Bistriţa a mai existat un centru coordonat de către Biblioteca Judeţeană şi Fundaţia „Clubul Orizonturi Albastre” Bistriţa.

“Consilierii au fost ajutaţi de către colegii lor, voluntari, elevi de la liceele şi şcolile gimnaziale din judetul nostru, de către Asociaţia Tineri pentru Comunitate Bistriţa si de către Consiliul Judeţean. Mulţumim tuturor persoanelor care s-au implicat! Consiliul Judeţean al Tinerilor urează tuturor Sărbători fericite şi luminate şi un An nou cât mai bun!”, transmite preşedintele Iulia Bidică.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5