Peste 250 de persoane in carantina, alte 2500 persoane autoizolate, în judeţ! Prefectul Dolha: Multumim cadrelor medicale la datorie!

Situația epidemiologică actualizată pentru județul Bistrița-Năsăud, la data de 1 aprilie,  se prezintă astfel: în carantină instituționalizată – 257 de persoane; în autoizolare la domiciliu – 2578 persoane. 
Două persoane - angajați ai Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon” Năsăud și Spitalului Județean de Urgență Bistrița -au fost diagnosticate cu Covid-19.
 
“Le mulțumim tuturor cadrelor medicale la datorie! Le suntem alături, se fac încontinuu eforturi să aibă la dispoziție toate echipamentele de care au nevoie în această perioadă. 
Fac apel la bistrițeni să dea dovadă de spirit civic și să respecte măsurile indicate de autorități. Așa ne putem proteja pe noi înșine, dar și pe salvatorii noștri din Linia I. Cu aportul fiecăruia din noi, dând dovadă de responsabilitate și solidaritate, vom reuși să depășim aceste momente dificile! Este nevoie de un efort comun”, a declarat Stelian Dolha, prefectul județului Bistrița-Năsăud.

Comentarii

03/04/20 10:59
cititor

LA MULTI ANI EFECTIVELOR DE JANDARMI, CARE ASTAZI SUNT NEVOITE SA ISI SERBEZE ZIUA DE ARMA IN ACESTE MISIUNI NEDORITE ! Felicitari , sanatate si putere de munca tuturor !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5