Peste 600 de persoane autoizolate, verificate de jandarmi! Amenzi pentru deplasările nejustificate

In ultimele 24 de ore, jandarmii au verificat 612 persoane, aflate în 321 de locații, din 62 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora, se arata in comunicatul Institutiei Prefectului.
Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanței Militare nr.3, privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, ocazie cu care au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.100 de lei. În această perioadă în sprijinul jandarmilor bistrițeni sunt prezenți la misiuni și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

*Polițiștii din structurile şi subunităţile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean bistrițean, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi "Gelu Voievod", reprezentanți ai Poliţiilor locale și militari din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN” continuă activităţile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5