Peste 250 de sportivi au luptat pentru medaliile de la Cupa Becleanului

Sala de sport a Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Beclean a găzduit, la finele săptămânii, cea de-a IV-a ediţie a Cupei Becleanului la lupte libere şi greco-romane, eveniment organizat de Clubul Sportiv de Lupte Libere şi Primăria oraşului Beclean.
Nu mai puţin de 254 de sportivi de la 22 cluburi din România, Republica Moldova şi Ucraina au avut liber la lupte, la Beclean, mai multe echipe din străinătate renunţând din cauza unor motive obiective care au ţinut de posibilităţile financiare sau de condiţiile meteo. Alături de sportivi din Târgu Mureş, Zalău, Deva, Iaşi, Cluj, Oneşti, Craiova, Satu Mare, Beclean, Bistriţa, Reghin au participat patru echipe din Moldova, de la Nistoreni, Orhei, Chişinău şi Taraclia, dar şi o echipă cu 14 sportivi de la Odessa (Ucraina).
„Au fost mulţi sportivi cu experienţă, am avut campioni naţionali, vicecampioni europeni şi chiar un campion mondial. Competiţia s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi de greutate, participând copii şi tineri născuţi între 1996-2010, care au concurat în peste 59 de categorii. O delegaţie de la Federaţia Naţională de Lupte ne-a sprijinit cu arbitri, dar şi cu secretariatul competiţiei”, ne-a declarat antrenorul Vasile Goncear, de la Clubul de Lupte Libere Beclean.
Acesta a ţinut să mulţumească directorului Cristian Nicula de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Beclean, lui Ionel Burduhos de la Mix Kombat, sponsorilor Badoc şi Telefoane Beclean , lui Caius Cârcu, cel care a întocmit documentele necesare, dar şi Consiliului Local şi primarului Nicolae Moldovan. „Toţi beclenarii au fost foarte uniţi şi ne-au sprijinit în realizarea acestei competiţii. Am primit semnale de la foarte mulţi participanţi care ne-au felicitat pentru organizarea la modul superlativ. De aceea, mulţumesc şi eu antrenorilor, profesorilor, părinţilor şi celor care s-au implicat ca acest turneu să fie la un standard foarte înalt”, ne-a precizat antrenorul Vasile Goncear.
Clubul de Lupte Libere Beclean a obţinut o serie de rezultate promiţătoare, asta dacă ne gândim că mulţi dintre participanţi au mai puţin de jumătate de an de antrenament. Maxim Goncear a obţinut locul III la categoria 25 kg, Timotei Motogna – locul III la categoria 30 kg, Timeea Motogna – locul II la 40 kg, Cristi Cozac locul II la 70 kg, Alexandru Mehelean Pop – locul I la 95 kg, Chiuzan – locul I la 80 kg, Georgiana Goncear - locul I la 25 kg, Gelu Moldovan – locul III la 40 kg, iar Liviu Girigan - locul III la 38 kg.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5