CLUBUL DE LUPTE LIBERE BECLEAN LA UN AN DE LA ÎNCEPEREA ACTIVITĂŢII

Pe data de 10 mai 2o12, s-a împlinit un an de la inaugurarea Clubului de Lupte Libere Beclean. Îmi amintesc că am fost invitat la inaugurae. Antrenorul Vasile Goncear era atunci însoţit doar de 6 sportivi-copii(Goncear Clara Mădălina, Gherghel Denis, Pop Ayana, Pop Fabyana, Rus Ionela Tasia şi Ploscar Denisa Mirela), copii rămaşi şi astăzi în activitate, la care s-au mai adăugat şi alţii, care s-au integrat în regulamentele şi disciplina instaurată încă de la început în clubul, care pentru început a fost localizat în incinta Grupului Şcolar Agricol, iar prin grija directorului Ovidiu Măierean li s-a pus la dispoziţie sala de sport.
Iată că la un an de la aniversare Clubul de Lupte Libere Beclean, care în prima sa parte şi-a desfăşurat activitatea sub patronajul Clubului de lupte Libere Greco-Romane “Hercules” Bistriţa, se află acum pe picioarele sale, desfăşurându-şi activitatea într-o nouă locaţie, în sala de sport a Şcolii Generale “Grigore Silaşi”Beclean, director prof.Gabriel Rus, iaugurată azi 10 mai 2012, zi memorabilă în istoria României, Ziua Regelui şi Ziua Naţională în perioada interbelică.
La inaugurarea noii săli de sport au fost prezenţi cei 23 de copii-sportivi, însoţiţi în mare parte de părinţii lor, autorităţile locale lipsind datorită probabil începerii campaniei electorale, dar au fost înlocuiţi cu “brio” de către prof. Cristian Nicula, directorul adjunct al Colegiului Naţional”petru Rareş”, acest lucru şi datorită faptului că majoritatea elevilor-sportivi provin de la această şcoală.
La ora actuală cei 23 sportivi-elevi, care activează în grupul de luptători, mare parte premiaţi cu ocazia inaugurării noului sediu al Clubului sunt următorii : Pop Kara Cipriana cu 2 medalii, Mateiu Emil Daniel cu 2 medalii, Goncear Clara Mădălina, 1 medalie, Gherghel Denis, 1 medalie, Lăcătuş Paul, 1 medalie, Nastasia Cristina Maria, fără medalii, Pop Ayana, 2 medalii, Pop Fabyana 1 medalie, Bob Teodor Ioan, fără medalie, Frăţian Sorinel, 3 medalii, Vlad Florin, fără medalie,Rus Ionela Tasia, deţinătoare a 5 medalii, toate de aur, Ploscar Denisa Mirela, 5 medalii, din care 3 de aur,1 de argint şi 1 de bronz, Burza Emanuela, fără medalii, Ploscar Simona, 4 medalii, Cristi Cozac, fără medalii, Lup Ionuţi, 1 medalie, Cristi Moroşan, 3 medalii, Nicu Vlad, fără medalii, Dan Poenar, 3 medalii, Mihaela Frăţian, 5 medalii, Vasile Lorinţiu şi Lazăr Robert Sebastian,ambii fără medalii, dar cu gustul de a fi alături de ceilalţi care au obţinut o serie de medalii şi diplome, căutând să se lupte şi ei pe noi performanţe.
Chiar acum când încheiem redactarea acestui material primim de la antrenorul Vasile Goncear, vestea că luptătorii săi au obţinut noi premii la “Cupa Reghinului”, ediţia a XI-a, unde pe lângă alte 10 cluburi din ţară a fost present şiClubul de Lupte Libere din Beclean, reprezentat de astă dată de 8 sportivi, 5 fete şi 3 băieţi, sportivii beclenari întorcându-se şi de astă dată cu noi medalii, întregind zestrea acumulată până acum. Astfelprima dată fiica antrenorului Clara Mădălina Goncear obţine locul I şi medalia de aur la 22 kg., locul I şi medalia de aur obţine şi Simona Ploscar la 38 kg., Denisa Ploscar locul I la 25 kg.pentru ca din nou Rus Ionela Tasia obţine locul I la 38 kg, locul II fiind obţinut de Bob Teodor la 75 kg., fiind la prima sa medalie în club şi tot pentru prima oară locul III la 44 kg. şi III la 70 de kg obţin medalii Burza Emanuela şi Lazăr Robert Sebastian,gala laureaţilor de la Reghin fiind încheiată de de Moroşan Cristi, care obţine locul III la 70 kg., antrenorul Vasile Goncear mulţumind părinţilor copiilor care au contribuit la deplasarea sportivilor la Reghin. Noi îi felicităm şi pentru această nouă contribuţie la ridicarea Becleanului în rândul localităţilor care au adoptat un nou sport care le face cinste şi onoare, mai ales că pe întreg parcursul anului s-au obţinut 38 medalii la concursuri oficiale, copiilor oferinduli-se şi cadori şi diplome din partea Primăriei Beclean..Felicitări !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5