SPORTIVII DE LA CLUBUL DE LUPTE LIBERE BECLEAN AU OBŢINUT NOI MEDALII LA EDIŢIA A III-A A CUPEI SF. GHEORGHE

Duminică, 29 aprilie 2012, în loalitatea Sângeorgiu de Pădure din Judeţul Mureş a avut loc Concursul “Cupa Sf. Gheorghe”, ediţia a III-a, la care Clubul de lupte beclenar a participat cu 9 sportivi,aceştia întorcându-se acasă cu rezultate meritorii.
La competiţia de la Sângeorgiu de Pădure au participa 10 cluburi din ţară la care au participat 100 de sportiv. Întrecerea a fost spectaculoasă, iar rezultatele pe măsură. Astfel dintre sportivii beclenari remarcăm pe Denisa Ploscar, ocupanta locului I la ctg. 26 kg., Ionela Rus,o altă ocupantă a locului I, dar la 44 kg, apoi Mateiu Emil Daniel locul al II-lea la ctg. 22 kg şi Pop Kara Cipriana acelaşi loc II la 22 kg., după care Fabiana Pop ocupă locul III la ctg.26 kg, apoi Pop Ayana locul III la 22 kg., Lup Ionuţ ocupă şi el locul III la ctg.87 kg. Semnificative sunt şi locurile IV la ctg.87 kg. şi Cristi Cozac locul 5 la ctg.78 kg, antrenorul Vasile Goncearar ătându-se foarte mulţumit de rezultatele obţinute de sportivii săi. Întra-devăr un bilanţ remarcabil, 6 medalii, doar la împlinirea unui an de la înfiinţarea Clubului de Lupte Libere, întâi la Grupul Şc.Agricol, iar din primăvara acestui an desfăşurându-şi activitatea în sala de sport a Şcolii Generale “Grigore Silaşi”, lucru pentru care,antrnorul şi tinerii sportivi îi aduc mulţumiri directorului şcolii gazdă, dl. Prof. Gabriel Rus.
Făcând un bilanţ al primului an de existenţă al Clubului, trebuie să reamintim cele 12 concursuri la care au avut ocazia să participe sportivii beclenari, aducând cu această ocazie Becleanului un număr de 35 medalii, fără să mai punem la socoteală şi diplomele obţinute la diferite concursuri organizate în ţară. Este remarcabil să reamintim, că numai la ultimul concurs, cel de la Sângeorgiu de Pădure, cei 9 sportivi participanţi au adus pentru Beclean 7 medalii, din care : 2 de aur, 2 de argint şi 3 de bronz. Este un lucru remarcabil, nu-i aşa ?
“Trebuie să recunoaştem şi să aducem mulţumiri Consiliului Local, primarului oraşului Nicolae Moldovan, care ne-au ajutat logistic şi material ca să putem reprezenta oraşul la diferite concursuri organizate în ţară, având la orizont perspective serioase. Mă gândesc ca unii dintre ei să devină chiar capioni olimpici!”, ne mărturiseşte cu satisfacţie tânărul antrenor Vasile Goncear.
Pe 10 mai se împlineşte un an de la începerea activităţii Clubului de Lupte Libere, ocazie cu care se va inaugura noua sală de sport la Şcoala Generală “Grigore Silaşi”,ocazie cu care se vor organiza activităţi demonstrative, vor fi acordate premii, lucru ce se va întâmpla în prezenţa primarului oraşului şi a părinţilor copiilor- sportive.
Noi le dorim tuturor noi succese şi să auzim despre ei numai lucruri frumoase. Felicitări pentru toate !

Comentarii

03/05/12 19:46
Paul

Asa trebuie sa fie cu greseli articolul?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5