Nataţie. Aproape 90 de medalii şi locul 2 la echipe, obţinute de sportivii de la CS Tibi, la Satu Mare și Beclean!

În ultimele două weekend-uri, sportivi de la CS Tibi au participat la două2 competiții de înot, dintre care 13 sportivi la Cupa Select în Satu Mare și 29 de sportivi la Cupa Someș în Beclean.

„Modul de desfășurare a competițiilor de înot, cu multe categorii de vârstă, multe probe la fiecare categorie de vârstă permite ca un club să obțină multe medalii, iar un sportiv bun, dacă la categoria sa de vârstă sunt ,de exemplu, 6 probe, poate să urce de 6 ori pe podium chiar pe cea mai înaltă treaptă. Acest lucru, adică obținerea de multe locuri fruntașe la o competiție în majoritatea sporturilor, nu este posibil. La Satu Mare, Lorena Otvoș și Carla Bora au câștigat toate probele de la categoria lor de vârstă, Farkas Cristopher, Alexandru Mezdrea Banu și Robert Hârșan, în 5 din 6 probe, au ocupat întreg podiumul, sportivii clubului câștigând 60 de medalii, 29 de aur, 15 de argint și 16 de bronz. În clasamentul pe echipe ne-am clasat pe locul 2. Pentru sportivii clubului concursul de la Satu Mare a fost un succes cu foarte multe recorduri personale”, ne-a declarat preşedintele clubului, Tibi Horgoş.

La Cupa Someș, concurs organizat CS Tibi cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, desfășurat la Beclean, clubul bistriţean a avut înscris un lot mai numeros, unii sportivi fiind la prima lor participare la un concurs.

„Farkas Cristopher și Carla Bora au obținut Cupa Someș, acordată celui mai bun sportiv la fiecare categorie de vârstă, iar în  clasamentul pe echipe ne-am situat pe locul 2. Și la acest concurs sportivii clubului au doborât multe recorduri personale. Sportivii clubului au obținut 28 de medalii, 12 de aur, 12 de argint și 4 de bronz”, a mai spus Tibi Horgoş.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5