CS Tibi cu 11 sportivi la Nymphea Trophy 2017. 11 medalii, în pregătirea Naţionalelor

La Oradea s-a desfășurat prima ediție a competiției de înot Nymphea Trophy. Clubul sportiv Tibi a participat cu un lot alcătuit din 11 sportivi din Bistrița și Beclean,  la linia de start aliniindu-se Lorena Otvoș,  Nagy Etelka, Melisa Otvoș, Carla Bora, Cristian Farcaș,  Alex Ilișuan,  Gabriel Boloș,  Farkas Cristopher,  Alexandru Mezdrea Banu,  Horațiu Moldovan, Darius Pop.

Cele mai bune rezultate le-au obținut Lorena Otvoș  - locul 1 la 50 m spate, locul 3 la 50 m liber, Carla Bora  - locul 1 la 200 m liber, locul 1 la 200 m mixt, locul 3 la 100 m spate), Alex Mezdrea Banu -  locul 2 la 50 m bras și Farkas Cristopher locul 3 la 50 m liber, 50 m spate, 50 m fluture, 200 m liber, 200 m mixt.

 “Cele 11 medalii obținute nu înseamnă mare lucru dacă avem în vedere că unele au fost obținute cu timpi mai slabi decât ce este accesibil sportivilor clubului nostru acum. Acest lucru a fost cauzat mai ales de o deficientă planificare din partea noastră a deplasării la concurs pentru unii dintre sportivi, deplasare dimineața, iar în aceași zi după- masă, de la ora 14.00, a fost programată prima reuniune (încălzire de la ora 13.00). Chiar și în aceste condiții, sportivii și-au bătut recordurile personale în unele probe. Evidențiem progresul sportivilor din Beclean, în mod special pe Lorena Otvoș și Cristian Farcaș. Considerăm că sportivii clubului  nostru care activează în Beclean sunt în evident progres, de altfel intenționăm ca la sfârșitul anului să facem o nouă selecție printre copiii din acest oraș, care au condiții excelente de pregătire”, ne-a declarat preşedintele clubului, Tiberiu Horgoş.

Potrivit acestuia, CS Tibi va participa cu un lot de 11 sportivi, în 17-19 noiembrie, la Campionatul Național  de copii (poliatlon, 10-11 ani, unde sunt obligați să înoate în toate probele categoriei lor de vârstă), iar, în decembrie, la Campionatul Național de cadeți și un concurs în străinătate.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5