Halterofilii Marius Gâscan şi Răzvan Martin, de la CSM Bistriţa, în centrul atenţiei

După cum v-am informat în ediţiile anterioare, în perioada 11-17.04.2011, la Kazan (Rusia), s-au desfăşurat Campionatele Europene de Haltere seniori. La această întrecere au participat un număr de 138 sportivi şi 84 sportive. Ţara noastră a cucerit 10 medalii, din care una de aur, 6 de argint şi 3 de bronz. Sportivii de la CSM Bistriţa, antrenaţi de către antrenorul emerit, prof. Mugur Saranciuc,au câştigat prin Marius Gâscan locul I şi medalia de aur, la 162 kg şi locul V la total, 281 kg, iar Răzvan Martin, la categ. 69 kg – locul II, stil smuls, 150 kg, argint, locul II, stil aruncat – 181 kg, argint şi locul II, total, 331 kg.

Ieri, 20.04., ora 10,00, la sala CSM, conducerea Clubului Sportiv Municipal, în frunte cu cei doi sportivi, au prezentat mass-mediei locale rezultatele de excepţie din Rusia, înmânându-le câte-o diplomă de excelenţă pentru rezultatele deosebite în marile confruntări europene rezervate sportivilor seniori.

„În ultimii 10 ani, Bistriţa nu a mai avut asemenea rezultate, mai bine spus de pe vremea sportivei Marioara Munteanu. Mare parte sportivii noştri ne reprezintă cu cinste , acumulând cele mai bune rezultate”- Maria Rus.

Mulţumesc domnului Mugur Saranciuc pentru rezultatele de excepţie şi sperăm ca la Jocurile Olimpice de la anul vom fi prezenţi cu doi sportivi. În ultimii trei ani, am declarat că fiecare an a fost foarte bun, dar 2011 a fost chiar cel mai bun. În scurt timp, Răzvan Martin va primi suma de 200 milioane lei, iar Răzvan Martin - 120 milioane lei. Sunt bucuros de sprijinul acordat de Consiliul Judeţean, cei care sprijină valorile sportului nostru - a declarat directorul CSM, Raoul Zanca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5