Peste 800 locuri de muncă, la cules de căpşuni, în Spania. Selecţia, peste două săptămâni

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 25 ianuarie 2016 la Călăraşi şi în perioada 27 – 28 ianuarie 2016 la Craiova doua selecţii pentru ocuparea locurilor de muncă din domeniul agricol în Spania.

“Se oferă 800 de locuri de muncă sezoniere la nivelul întregii ţări, de muncitor necalificat în agricultură la cules de căpşuni.  Contractele de muncă au durata de aproximativ 3 luni şi încep din   a doua jumătate a lunii februarie 2016. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, cu o pauză de o jumătate de oră şi 39 ore pe săptămână. Salariul este de 40 euro brut/zi conform Conventiei Colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Această ofertă de muncă se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani”, se arată în comunicatul de presă al AJOFM BN.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Bistriţa – Năsăud interesate de această ofertă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud din Bistrita, strada Gării, nr. 2-4, et. ll,cam. 15, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza  de cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. B - N); copie act de identitate; C.V model  Europass  în  limba română; cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă” şi un dosar plic. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5