Peste 850 de concurenţi au luat startul la a şasea ediţia a Via Maria Theresia. Preşedintele Radu Moldovan şi prefectul Ovidiu Frenţ, printre voluntari!

În acest sfârşit de săptămână, 850 de sportivi au luat startul la cea de a şasea ediţie  a maratonului Via Maria Theresia, la una din probele de ultramarton, maraton, sau semimaraton. Acestora li s-au adăugat 100 de drumeți  care au parcurs porțiuni din traseu. Cei 150 de voluntari au pregătit traseulr şi toate celelalte detalii pentru ca participanţii să aibă cele mai bune condiţii de concurs, printre aceştia numărându-se preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, şi prefectul Ovidiu Frenţ.

„La fel ca în ultimii ani, alături de mai mulți colegi, am fost voluntar în punctul de hidratare din Poiana Dălbidan. Mă bucur că am putut fi de ajutor unei părți importante din cei 850 de concurenți la maratonul VMT.

Obosiți, uneori extenuați, dar plini de entuziasm, concurenții mi-au transmis o stare greu de replicat: în orice, adevăratul farmec îl reprezintă parcursul,nu neapărat destinația! Mulțumesc Tășuleasa Social, mulțumesc Alin și Tibi Ușeriu pentru oportunitatea de a fi voluntar. Mă pregătesc deja pentru ediția 7.0!”, a transmis preşedintele Moldovan.

         „MT 6.0: sport, natură, voluntariat. O excelentă ocazie de promovare a frumuseții munților noștri și o rețetă de colaborare comunitară care nu are cum să dea greș. Mai ales dacă ingredientele sunt pregătite cu grijă împreună de prietenii de la Tășuleasa Social, Consiliul Județean, Instituția prefectului, Primăriile Prundu Bistrița, Tiha Bârgăului (nu le-am unit întâmplător), Serviciul Salvamont, militari din MAI și MApN, sponsori și peste 150 de voluntari care am sprijinit cu entuziasm efortul celor 850 de sportivi de a ajunge cu bine la finish.
O ediție extraordinară 2019 pentru competiția Via Maria Theresia, felicitări tuturor!”, a scris prefectul Ovidiu Frenţ, la finalul evenimentului.

Foto: Andrei Dăscălescu,  Mani Gutău, facebook Ovidiu Frenţ, Emil Radu Moldovan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5