Petria şi bioenergia

Scriitorul Alexandru Petria a postat o fotografie care a făcut senzaţia zilei pe facebook. După 20 de ani, Petria a reîncercat să ţină metal pe piele. Şi i-a reuşit, furculiţele stând neclintite pe spate. Apoi a încercat şi cu cuţite, şi din nou i-a reuşit.
Seria comentarilor nu au încetat să apară: Szell Sandor-Omul de Tinichea din Vrajitorul din Oz?,
Steluta Rosca Stanescu- Daca stati in preajma domnului Petria, feriti electronicele! :)))
Vasilica Ilie- ia uite ce magnetism ai! poate ca ai si calitati tamaduitoare!

"N-am mai facut treaba asta de 20 de ani pana azi. Atunci statea si un fier de calcat in zona omoplatilor...nu port ceas mecanic pe mana, se deregleaza constant dupa cateva zile. M-am lasat de purtat ceasuri de vreo 20 de ani.." spune Petria.

Anca Brandusa Dimitrievici, inforenergetician, spune:
Functionarea normala a organismului uman este asigurata nu numai de patrunderea din afara a diferitilor compusi chimici si a elementelor de origine organica si anorganica, ci si de alimentarea permanenta din exterior, cu energia Pamantului, a Soarelui si a celorlalte corpuri cosmice. Aceasta energie este principiul fundamental al lumii materiale si este prezenta in orice obiect si fenomen.

Fiecare organism viu este purtatorul unui sistem bioenergetic dezvoltat in sine, cu intrarile si iesirile sale, capacitatea de a absorbi, a raspandi si a acumula energie, de a o repartiza de la nivelele organelor la cele ale celulelor. Fiecare celula, organ, sistem si organismul, in intregul sau, genereaza un biocamp, ce formeaza pentru fiecare individ, o structura specifica si caracteristica doar acestuia.

Comentarii

17/06/13 09:44
ion paraschivescu

Este o facatura! Omul este avid de notorietate, ce sa mai?...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5