Platforma Job-club online, o şansă pentru angajatorii şi şomerii bistriţeni

Reprezentanţi ai Asociaţiei Institutul Postliceal „Phoenix” din Cluj-Napoca, alături de parteneri de la Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor Cluj şi Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Cluj, vor veni joi la Bistriţa pentru diseminarea proiectului Centru Regional de Ocupare Mobil şi a Platformei Job-club. Acţiunea este se va desfăşura, de la ora 11, la sediul firmei SERBIS SRL, str. 1 Decembrie nr.30.

Proiectul are ca obiectiv general creşterea gradului de ocupare şi facilitarea integrării pe piaţa muncii, prin dezvoltarea şi implementarea de măsuri active de ocupare în regiunea de Nord-Vest, în judeţele Cluj, Maramureş şi Sălaj, în vederea îmbunătăţirii capacităţii de ocupare pentru un grup ţintă format 400 de persoane (300 de şomeri, 50 persoane inactive şi 50 aflate în căutarea unui loc de muncă). Proiectul prevede atât activităţi de consiliere individuală, cât şi calificare profesională (în meserii precum cea de agent comercial, ospătar, bucătar, confecţioner-asamblor articole din textile, instalator, electricieni şi dezvoltarea de competenţe digitale), dar servicii de mediarea muncii.

Pentru bistriţeni, de interes este această Platformă job-club, accesibilă pe site-ul jobclub-nv.ro, care “reprezintă punctul de întâlnire transparent între cererea de pe piaţa muncii şi oferta de forţă de muncă existentă”. Această platformă nu este doar un portal unde firmele îşi expun posturile vacante, iar candidaţii îşi expun CV-urile, ci asigura servicii gratuite de consiliere, instruire şi informare online.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni!”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5