CCI BN a lansat un proiect pentru cei aflaţi în căutarea unui job

700 de persoane din Regiunile Nord - Vest şi Centru vor fi sprijinite să îşi găsească un loc de muncă durabil sau să îşi iniţieze o afacere.

Toate acesta prin proiectul implementat de către Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud (Mobilitate şi Inovare pentru Ocupare –Move), în parteneriat cu AJOFM Cluj, Asociaţia Inceptus România, RCS Consulting SRL, Asociaţia Dezvoltarea Capitalului Uman şi Desarrollo de Estrategias Exteriores SA Spania. Evenimentul de lansare a proiectului a avut loc, joi, la Hotel Metropolis.

,,Timp de 18 luni, se va încerca creşterea gradului de ocupare pe piaţa muncii a celor fără un loc de muncă, în special a şomerilor de lungă durată şi a şomerilor tineri din Regiunea Centru şi Regiunea Nord-Vest.

Aceştia vor participa la un program integrat de servicii personalizate, constând în consiliere şi cursuri pentru dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor, precum si de mobilitate geografică”, a declarat Monica Mureşan, manager general de proiect.

Proiectului strategic „Mobilitate şi Inovare pentru Ocupare – MOVE” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi beneficiază de o finanţare nerambursabilă în valoare de 7.182.583,95 lei.

Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, strada Petre Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-230640, 210038, e-mail: [email protected] .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5