PNL BN lansează proiectul ,,Câmpia Liberală”

Biroul de presă al PNL B-N

Duminică, 3 aprilie 2011, liberalii au participat la şedinţa de alegeri pentru Organizaţia PNL Sânmihaiu de Câmpie şi au lansat totodată proiectul politic ,,Câmpia Liberală’’.

În prezenţa deputatului Ioan Ţintean, d-na Monica Pop a devenit preşedintele structurii locale a PNL Sânmihaiu de Câmpie, obţinând 101 de voturi din cele 109 valabil exprimate.

De asemenea, a fost desemnat cu această ocazie şi viitorul candidat al PNL pentru funcţia de primar, în persoana d-lui Ioan Mate, vicepreşedinte al organizaţiei.

Pentru a conferi credibilitate proiectului liberal lansat ieri, de câştigare a cât mai multor primării din zona de câmpie, la întâlnire au participat şi cei trei primari ai comunelor Miceştii de Câmpie, Silivaşu de Câmpie şi Urmeniş, respectiv Dumitru Bendean, Ioan Sabău şi Dumitru Tomşa.

Conform declaraţiei preşedintelui PNL Bistriţa-Năsăud Ioan Ţintean, ,,câmpia va trebui să devină cea mai prosperă zonă a judeţului, în contextul crizei alimentare globale. Acest lucru, se poate înfăptui numai printr-o administrare locală liberală şi ajungerea la guvernarea ţării a Partidului Naţional Liberal. Am demonstrat de mai multe ori în istorie şi o vom mai face încă o dată, că atunci când noi conducem ţara, agricultorii o duc mai bine’’.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5