PNL şi-a stabilit candidaţii în 41 de organizaţii. Dr. Liviu Ţărmure, pentru Primăria Beclean

Secretarul general al PNL Bistriţa-Năsăud, senatorul Cristian Florian, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că 41 de organizaţii locale ale formaţiunii şi-au desemnat candidaţii pentru funcţia de primar. Candidaturile au trecut deja de filtrul Comitetului Executiv Judeţean, iar Biroul Politic Judeţean, care se va reuni vineri după masă, le va valida.

         „Toţi cei 13 primari ai PNL vor fi în continuare candidaţi pentru un nou mandat. În celelalte localităţi, avem desemnaţi oameni buni, cu potenţial, care nu doar că vor aduce scor bun politic pentru partid, dar sunt şi şanse clare de a câştiga bătălia în aceste localităţi. Pornim cu şanse reale de a câştiga o bătălie electorală în comune în care în prezent sunt primari ai altor partide”, a menţionat senatorul Florian.

         Acesta a adăugat că, în conformitate cu o deciziei a PNL, candidaţii de primari devin preşedinţi interimari unici ai organizaţiilor locale, astfel se face un nou pas pentru filiale omogene, fără a se mai vorbi „de foşti membri PDL, foşti membri PNL”.

         Pentru celelalte organizaţii în următoarele două săptămâni vor fi stabiliţi candidaţii, inclusiv pentru Bistriţa, Sângeorz Băi şi Năsăud.

         La Beclean, candidatul PNL pentru funcţia de primar este medicul veterinar Liviu Ţărmure. În ceea ce priveşte oraşul Sângeorz Băi, unde sunt vehiculate trei nume, săptămâna viitoare sunt programate discuţii cu competitorii interni, iar „cine e primul în sondaj, e candidatul PNL”, indifererent cum îl cheamă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5