Pr. Dan Cismaş: Noi, popii, nu respectãm distanța socialã, nu? Veneau cu mascații, dacã era la Slujba Învierii. Lãsãm oamenii sã se îmbulzeascã, doar pentru Germania. Sunt tatãl frustraților, când vãd cã sunt înjurat

Pr. Dan Cismaş

Astăzi, Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca. Fãrã cuvinte...Noi, popii, nu respectãm distanța socialã, nu? Cineva se întreba retoric, dacã o firmã româneascã din Arad ar fi avut nevoie de muncitori necalificați din Vaslui, ar fi primit aprobare? Nici vorbã, zic eu, doar suntem în plinã pandemie. Dar dacã Germania are nevoie de mânã de lucru ieftinã din România, gata, renunțãm la orice regulã, lãsãm oamenii sã se îmbulzeascã, doar pentru a salva fermele de sparanghel din Germania. Cum care Germanie? Aia care ne dribla la achiziționarea de mãști și produse sanitare. Țãranul român trebuie sã-și facã hârtie ca sã-și sape grãdina. Ia, uitați-vã aici!

Și când mã gândesc cã eu NU pot lãsa un om în bisericã. Un singur om, pe o suprafațã de câteva sute de metri pătrați! Priviți fotografiile astea, vã rog! Veneau cu mascații, dacã o astfel de imagine era surprinsã la Slujba Învierii.

Cã sunt frustrat? Da, sunt tatãl frustraților, când vãd cã sunt înjurat, ca preot, chiar dacã respect ad litteram toate regulile, iar alții își bat joc pe fațã de noi. Oamenii care pleacã au nevoie de bani, îi înteleg. Mã rog pentru ei sã meargã cu bine. Dar și alții care lucrează în România au și mai mare nevoie de bani. Dar stau și rabdã în tãcere. Așteaptã sã li se taie din salarii. Se roagã sã treacã necazul. Își drãmuiesc fiecare leuț. Plâng de dorul slujbelor. Nu cei care au plecat sunt de vinã, nici nemții care i-au chemat, asta e bãtaie de joc din partea autorităților! Punct.

Doamne, iartã-mã, cã mi-am stricat postul astãzi!

sursa: facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5